2020 Honca Civic Güncellendi

By on 16 Kasım 2019

Kısa süre önce Amerikan versiyonu üzerinden otomobil basınının gündemine gelen 2020 Honda Civic, arayı çok soğutmadan Avrupa versiyonuyla da karşımıza çıkarıldı. Markasının makyaj niteliğindeki ufak değişimleriyle güncellediği Civic, ülkemizin en çok satan modellerinden olma iddiasını yeni model yılıyla da devam ettirecek.

Tasarım noktasında tampon başta olmak üzere gövde üzerinden yapılan dokunuşlarla zenginleştirilen otomobil için önceki versiyonda opsiyonel olarak sunulan bazı donanımların artık standart haline getirilmiş olması da yine kullanıcıların dikkatini çekecek noktalar arasında yer alacak.

2020civic-1

Honda ekibinin otomobil üzerinde yaptığı tasarımsal değişimlere ilk olarak dışarıdan bakalım. Burada ön tampon ve sis farlarının çevresinde hissettiğimiz sezgisel değişimler, yine gövdenin önemli parçalarından olan hava kanallarındaki diğer noktalarla destekleniyor. Standart haline getirilen ve deneyime en büyük etkiyi verecek olansa full-LED ışıklandırma grubu olacak.

2020civic-2

Bu bölümle birlikte Civic’in far grubu tasarımında yine tasarımsal değişim bizleri bekliyor. Ailenin teknolojik destek olarak standart listesinde ise; çarpışma önleyici fren desteği, adaptif hız sabitleyeci, şerit değiştirme uyarısı, şerit takip sistemi ve trafik işaretleri algılama gibi kullanışlı parçalar yer alıyor.

2020civic

Her makyaj operasyonunda olduğu gibi yeni jant tasarımı seçenekleri ve gövde renkleri de yine katalogda bizleri selamlayanlar arasında. Kokpit bölümünde ise malzeme kalitesinde deneyime olumlu etki yaratacak ufak değişimler ve elektronik olarak ayarlanabilen koltukları ön planda görmek mümkün. Honda, 2020 model yıllı Civic versiyonlarının kaputunun altında herhangi bir değişim yapmamayı tercih ediyor. Bu da halihazırda satışta olanların birebir şekilde devam edeceği anlamına geliyor elbette. Aileye kısa süre önce dahil olan 1,6 litrelik dizel motor 120 PS güç ve 300 Nm torkla yine listede kendisine yer bulacak.

About Hakan Alkan

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir