- Hyundai’nin İzmit’te Ürettiği İlk Elektriklisi IONIQ 3 Satışa Sunuldu
- Şehrin Yeni Elektrikli Sürüş Dinamiti: Ford Puma Gen-E
- Kia’nın Çok Beklenen Modeli Seltos Türkiye’de
- C-SUV SEGMENTİNİN DENGELERİNİ DEĞİŞTİREN DİJİTAL OYUNCU: 2026 CHERY OMODA 5 DETAYLI İNCELEMESİ
- İŞİN TİCARİSİ BİTTİ, AİLE HÜKÜMDARLIĞI BAŞLADI: OPEL COMBO 1.5 DİZEL DETAYLI TEST VE İNCELEME
- İşin ve Ailenin Efsanevi Joker Kartı: Renault Kangoo 1.5 BluedCi
- VERİMLİLİK KRALI DONANIM ZİRVESİNDE: TOYOTA COROLLA 1.8 HYBRID PASSION X-PACK
- Castrol, TransAnatolia’da Bir Kez Daha Performans ve Dayanıklılığın Peşinde
- TURKA 81 İlde Uygulanacak Sistemin İlk Örneğini İstanbul’da Tanıttı
- Şehrin Yeni Cep Herkülü: Hyundai Inster Dynamic Test Sürüşü
Yılın Otomobili Yarışmasında Bir Etap Daha Geçildi
Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından kesintisiz olarak 8’inci kez düzenlenen “Türkiye’de Yılın Otomobili 2023” yarışmasının sondan bir önceki etabı olan test sürüşleri gerçekleştirildi.
OGD üyeleri haziran ayındaki ikinci oylama öncesinde gerçekleştirecekleri test sürüşü için Intercity İstanbul Park’ta bir araya geldi. Üyeler 7 finalist otomobil olan BMW X1, Dacia Jogger, Hyundai IONIQ 5, Nissan X-Trail, Opel Astra, Peugeot 408 ve Toyota Corolla Cross’u test ettiler. Düzenlenen test sürüşü etkinliğinde otomobillerin yol tutuş, ergonomi, yakıt tüketimi, emisyon oranları, güvenlik, donanım seviyesi ve fiyat-performans özellikleri değerlendirildi.

Test sürüşünün ardından final oylaması sonucunda en fazla puan alarak kazanan aday, 13 Haziran 2023 Salı günü düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak.
Bosch Car Service, Bridgestone, Intercity, Shell Helix Motor Yağları ve TÜVTÜRK sponsorluğunda gerçekleşen “Türkiye’de Yılın Otomobili 2023” yarışmasında ayrıca, “Yılın Tasarımı”, “Yılın Basın Lansmanı” ve “Yılın İnovatif Projesi” dallarında da ödül verilecek.












0 comments