- Ford Otosan, Ankara Akyurt’ta Yeni Yedek Parça Dağıtım Merkezi Açtı
- Yeni BMW iX 700 km Varan Menzili ve Yenilenen Tasarımıyla Yollarda
- Volkswagen Ticari Araç’ın eHybrid Modeli Multivan Yenilenen Özellikleriyle Satışa Sunuldu
- Volkswagen’in Premium SUV modeli Yeni Tayron Satışa Sunuldu
- Hyundai Motor Türkiye Elektrikli Araç Üretimine Hazırlanıyor
- 530 km Menzilli BYD TANG Türkiye’de Satışa Sunuldu
- Premium Segmentte 2024’ün Lideri Bir Kez Daha Mercedes-Benz
- Honda’nın yenilenen scooter modeli PCX125 Türkiye’de
- Petlas, Lastik Testleri İçin 2024 Yılında 35 Bin km Yol Katetti
- Hyundai Assan Unvanını “Hyundai Motor Türkiye” Olarak Değiştiriyor
Yeni Astra’ya Altın Direksiyon Ödülü

Kompakt segmente lüks sınıfın teknolojilerini getiren Yeni Astra, kategorisinde Avrupa’nın en prestijli otomobil ödüllerinden olan “Altın Direksiyon 2015” ödülünün sahibi oldu.
Yeni Astra “Altın Direksiyon Ödülü 2015” ile 1978’de Senator A ile başlayan ve elli (50) yılda 16’nın üzerinde ödül ile devam eden geleneksel başarısını sürdürmüş oldu.
Zengin donanımları ve çeşitli motor seçenekleriyle Kasım ayında ülkemizde satışa çıkan Yeni Astra kompakt sınıf kategorisinde birincilik elde etti. Ödüllü Led-Matrix far teknolojisi, 200 kilograma kadar hafifleyen gövdesi, atletik tasarımı, üst segment otomobillerde bulunan özellikleri, yeni nesil motorları ile Yeni Astra, “Altın Direksiyon 2015”ödülüne layık görüldü.
Opel Türkiye Genel Müdür Özcan Keklik “Avrupa’da geniş bir okuyucu kitlesinin oylaması ve aynı zamanda tasarımcılar, editörler ve yazarlardan oluşan jüri üyesinin katılımı sonucunda belirlenen bu önemli ödülü Yeni Astra’mızın kazanmasından gurur ve mutluluk duyduk. “Altın Direksiyon Ödülü” emeklerimizin karşılığını aldığımızın göstergesi. Yeni Astra hafifliğin, yüksek verimli motorların, daha iyi donanımın, lüks sınıftan alınan özelliklerin, standartları değiştiren bağlanabilirliğin ve örnek gösterilecek kalitenin bileşimi diyebiliriz. Teknoloji, tasarım ve konfor anlamındaki başarısı ve iddiası da böylelikle perçinlenmiş oluyor. Opel markamızın öncü modelimiz Astra ile atakta” dedi.
0 comments