- Şehrin Yeni Akıllısı: Opel Grandland Hibrit ile Hem Tarz Hem Tasarruf
- Honda Motosiklet Çamkıran İzmir’de Açıldı
- Otomotiv Satış Sonrası Endüstrisine 25 Yıldır Yön Veren Automechanika İstanbul 2026 Başladı
- Dayanıklılığın Şehirli Hali: Toyota Hilux 2.4L 4×2 Hi-Cruiser A/T
- Beklenen Güç Geldi: Renault Duster 1.3 TCe İle Performans Çıtasını Yükseltiyor
- Türkiye’de Yılın Otomobili 2026 Yarışması’nda Test Sürüşleri Tamamlandı
- HONDA TÜRKİYE’DEN STRATEJİK YATIRIM İZMİR ALİAĞA’DA MOTOSİKLET FABRİKASI AÇILDI
- Türkiye’de Yılın Otomobili 2026 Finalistleri Açıklandı
- Kia, ‘Yılın En İyi Otomobil Üreticisi’ Seçildi
- Otomotiv Gazetecileri Derneği’nin Yeni Başkanı Murat Öztürk Oldu
Yavru Vatan’da Opel Rüzgârı
Opel Türkiye, Kıbrıs’taki Carage bayiliği ile daha güçlü konuma gelmeyi hedefliyor. Opel’in yavru vatandaki bayiliği Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, Opel Carage bayi sahibi Ömer Arhun tarafından açıldı.
1150 m² ‘si açık, 3300 m²’si kapalı alanda hem showroom hem de servis tesisi olarak 37 çalışanı ile Lefkoşa’da hizmet verecek Carage Opel’in Kıbrıs’taki etkinliğini daha güçlü kılacak.
Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, “Opel’in “Müşterisi ile En İlgili Marka Olma ” felsefesini hayata geçirecek bir bayisi daha var. Opel markamız yavru vatan Kıbrıs’ta Carage ile bölgeye hareket getirecektir. 2015 yılını hedeflerimize ulaşarak kapadık. 2016 yılında yükselen satış performansımızı daha da arttıracağız. Carage, tecrübeli ekibiyle Kıbrıs gibi önemli bir pazarda Opel Türkiye’nin Pazar payının büyümesine önemli ölçüde katkı sağlayacak. Verimli, performanslı ve doğa dostu motorlarımız ve yeni modellerimiz ile gücümüze güç katıyoruz. Özellikle 1.6 Dizel Otomatik şanzımanın motor seçeneğimiz ile pazarın taleplerine %100’e yakın cevap verir konuma ulaştık.2016 yılından 2020 yılına kadar 1 elektrikli otomobil ve Insignia modelimiz ile birlikte ikinci amiral gemisi dâhil olmak üzere pazarlara 29 yeni otomobili sunacağız “dedi.

Ömer Arhun ise “Kıbrıs’taki Opel müşterileri ile yeni ve müşteri odaklı modern tesisimizi paylaşıyoruz. Opel, yenilenen ürün portföyü ile Türkiye’de önemli bir pazar payına sahip. Opel’in Kıbrıs’ta otomotiv sektöründeki konumunu güçlendirmeye katkı sağlamanın gururunu yaşıyoruz. Daha güzel işler yapmak ve daha iyi olmaya devam etmek istiyoruz. Katılımınız için çok teşekkür ediyorum” dedi









0 comments