- Türkiye’de Yılın Otomobili “BYD SEAL U” Seçildi
- Citroën C3 Aircross Türkiye’de
- Türkiye’nin En Erişilebilir Elektrikli Otomobili Citroën Ë-C3 Yollara Çıktı
- Türkiye’de Yılın Otomobili Yarışması’nda Test Sürüşleri Tamamlandı
- Hyundai Motor Türkiye İSO 500’de İlk 10’da
- Şehrin Yeni Elektriklisi Hyundai INSTER Şimdi Türkiye’de
- Her Günün Macerasına Hazır Yeni Opel Frontera Türkiye’de
- JAECOO 7 Kullanıcılarına Sıra Dışı Lüks SUV Deneyimi Yaşatıyor
- BYD’nin Elektrikli Sportif Sedanı SEAL,Türkiye’ye Özel Üretilen 160 kW’lık Versiyonuyla Yollara Çıkıyor
- Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili Seçilen Hyundai INSTER, Mayıs Ayında Türkiye’de Satışa Sunuluyor
V2 İstanbul Kupası Sezona Hızlı Başladı!

V2 İstanbul Kupası 2015, Körfez Yarış Pisti’nde yapılan yarış ile başladı. Türkiye’nin yarış otomobili VOLKICAR ile uygun şartlarda yarışma ve otomobil sporlarının zevkine varma şansı yakalayan 20 isim kıyasıya mücadele etti. 34 Spor Kulübü tarafından organize edilen yarışın ilk ayağını 16 yaşındaki Ali Türkkan kazandı.
GENÇLER PODYUMU DOMİNE ETTİ
Otomobil sporlarına başlamak ve motorsporları ile tanışmak isteyen amatör pilotların ilk tercihi yine VOLKICAR oldu. Uygun bütçelerle sürüş keyfi ve mücadelenin yüksek olduğu bu kupaya 20 isim kayıt yaptırdı.
22 Şubat Pazar günü antrenmanlar ile güne başlayan pilotlar güzel havanın da etkisi ile kalabalık bir seyircinin önünde yarıştılar. Finalde ikinci sıradan start alan Ali Türkkan (16) sıralamaların en hızlısı Ayhancan Güven’i (17) geride bırakarak yarışı ilk sırada tamamladı. Ayhancan’ın ikinci olduğu yarışta podyumun son basamağında Emre Hasbay (19) yer aldı.
V2 Challenge’da şampiyona sonunda ilk üç basamağı elde eden pilotlar para ödüllerine kavuşacak. Şampiyona da birinci olan pilot 6.000 TL, ikinci olan 3.000 TL ve üçüncü olan da 1.000 TL’lik para ödülünü kazanacak. V2 Challenge’ın birincisini 3 yarıştan toplanacak puanlar belirleyecek.
VOLKICAR WORKSHOP
V2’de yarışmaya başlamadan önce VOLKICAR’la sürüş deneyimi gerçekleştirmek için VOLKICAR workshoplara katılabilirsiniz. Volkan Işık Akademi tarafından, Volkan Işık Arena’da düzenlenen VOLKICAR workshoplar yarım gün sürüyor. Dersler VOLKICAR ile ilgili bilgilendirmeyle başlayıp pratik eğitimler ile devam ediyor.
V2 İstanbul Kupası 1 Mart Pazar günü yapılacak ikinci yarış ile devam edecek.
V2 Challenge Yarış Tarihleri
22 Şubat Pazar – İzmit Körfez Yarış Pisti
1 Mart Pazar – İzmit Körfez Yarış Pisti
8 Mart Pazar – İzmit Körfez Yarış Pisti
V2 Challenge Kayıt Listesi
AHMET İSKENDER KAYA
ALEN ARHANYAN
ALİ TÜRKKAN
ANIL ARDA
ARDA ÇINARLIK
AYHANCAN GÜVEN
BURÇİN KORKMAZ
BURCU ÇİLİNGİR ÜRKMEZ
CEMİL BULDUK
EGE BAŞ
EMRE CEYLAN
EMRE HASBAY
KEREM ORAK
MEHMET TARTICI
MURATCAN EĞİLMEZ
ÖMER RİFAİOĞLU
SAİPCAN HASBAY
SARPER URAL
TUNÇ TİN
YAVUZ İPÇİ
0 comments