- Crossover Dünyasının Yaramaz Çocuğu: 2026 Puma ST-Line Hem Az Yakıyor Hem Şımartıyor
- Mercedes-Benz Otomotiv ve En Yakıt İş Birliği ile Premium Konseptli İlk Hızlı Şarj İstasyonu Açıldı
- Keskin Hatlar, GR Ruhu ve Maksimum Tasarruf: Toyota C-HR 1.8 Hybrid GR Sport İncelemesi
- Geleceğin Kompakt Elektrikli SUV Standartları Yeniden Yazılıyor: Kia EV3 Direksiyonundayız!
- Pazarın Lideri, Jurinin de Favorisi: Renault Clio İkinci Kez “Türkiye’de Yılın Otomobili” Seçildi!
- Hem Şehirli Hem Tasarruflu: Yeni Peugeot 2008 Hybrid e-DCS6
- TURKA’nın Dev Ağı İçin İmzalar Atıldı: 81 İlde 249 İstasyon
- Verimlilikte Mühendislik Dersi: Çift motorlu e:HEV teknolojisi ve akıllı alan yönetimiyle 2026 Honda Jazz Crosstar mercek altında‼️
- Şehir Estetiği Arazi Ruhuyla Buluştu: Yeni Chery Tiggo 7 Artık 4×4!
- Şehrin Yeni Akıllısı: Opel Grandland Hibrit ile Hem Tarz Hem Tasarruf
V2 Final Yarışı Bu Pazar!
V2 Challenge İstanbul Kupası 2015’in üçüncü ve son yarışı bu Pazar günü Körfez Yarış Pisti’nde düzenlenecek. 10.000 Tl para ödülünün sahiplerini bulacağı yarış sonunda İstanbul’un efendisi belli olacak.
GENÇLER VOLKICAR İLE SAHNEDE
2015 V2 İstanbul Kupası’na 20 pilot kayıt yaptırmıştı. İlk iki yarışta podyumu Volkan Işık Akademi’de VOLKICAR eğitimi alan 18 yaş altı pilotlar domine ederken, yeni isimler de motorsporlarına VOLKICAR ile adım attı.
Pazar günü 10:30’da antrenmanlarla güne başlayacak olan pilotlar sıralamaların ardından 12:45’de start alacaklar. 4’erli olarak yarışacak pilotlardan ilk iki sırada tamamlayan isimler bir üst tura çıkacak.
V2, EN EKONOMİK YARIŞ FORMATI
Ayda 600 TL ‘ye yarışma imkanı sunan V2 Kupası yine bir çok yeni ismin spora başlamasına yardımcı oldu. Kupa sonunda ilk üç basamağı elde eden pilotlar para ödüllerine kavuşacak. Şampiyona da birinci olan pilot 6.000 TL, ikinci olan 3.000 TL ve üçüncü olan da 1.000 TL’lik para ödülünü kazanacak. V2 Challenge’ın birincisini 3 yarıştan toplanacak puanlar belirleyecek.












0 comments