- Crossover Dünyasının Yaramaz Çocuğu: 2026 Puma ST-Line Hem Az Yakıyor Hem Şımartıyor
- Mercedes-Benz Otomotiv ve En Yakıt İş Birliği ile Premium Konseptli İlk Hızlı Şarj İstasyonu Açıldı
- Keskin Hatlar, GR Ruhu ve Maksimum Tasarruf: Toyota C-HR 1.8 Hybrid GR Sport İncelemesi
- Geleceğin Kompakt Elektrikli SUV Standartları Yeniden Yazılıyor: Kia EV3 Direksiyonundayız!
- Pazarın Lideri, Jurinin de Favorisi: Renault Clio İkinci Kez “Türkiye’de Yılın Otomobili” Seçildi!
- Hem Şehirli Hem Tasarruflu: Yeni Peugeot 2008 Hybrid e-DCS6
- TURKA’nın Dev Ağı İçin İmzalar Atıldı: 81 İlde 249 İstasyon
- Verimlilikte Mühendislik Dersi: Çift motorlu e:HEV teknolojisi ve akıllı alan yönetimiyle 2026 Honda Jazz Crosstar mercek altında‼️
- Şehir Estetiği Arazi Ruhuyla Buluştu: Yeni Chery Tiggo 7 Artık 4×4!
- Şehrin Yeni Akıllısı: Opel Grandland Hibrit ile Hem Tarz Hem Tasarruf
Toyota’nın “Korna Çalma, Huzurumu Çalma” Kampanyasına 2 Ödül
Toyota, MediaCat dergisi tarafından 2006 yılından bu yana düzenlenen “MediaCat Felis Ödülleri”nde “Korna Çalma Huzurumu Çalma” projesi ile Açıkhava bölümü Ortam kategorisinde 1 Felis Ödülü, Mecra Kategorisi Açıkhava Kullanımı’nda ise 1 Başarı ödülüne layık görüldü.
11’incisi gerçekleştirilen yarışmada Toyota’ya ödül getiren “Korna Çalma Huzurumu Çalma” projesi kapsamındaki Giantboard çalışması medya ajansı Sotka tarafından hazırlandı. Bu çalışma için, trafiğin ve korna sesinin en yoğun bölgelerin başında gelen Mecidiyeköy’e özel billboard yerleştirildi. Bu özel billboard 24 saat boyunca bölgede çalınan korna sesini saydı ve ekranına canlı olarak yansıtılarak sürücülere mesaj verildi.
Reklam endüstrisinde medya planlamanın önemini ve reklamın başarısındaki rolünü vurgulamak amacıyla, her sene uzman jüri tarafından değerlendirilen başarılı çalışmalar “Felis Ödülleri” kapsamında ödüllendiriliyor.
Ödüllere layık görülen ve bir çevre sorunu olarak, insan sağlığına olumsuz etkilerinin yanında, toplumların gelişmişlik seviyesiyle doğru orantılı bir konu olduğunun altının çizildiği “Korna Çalma Huzurumu Çalma” sosyal sorumluluk projesini, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yanı sıra, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve birçok belediye ile birlikte İstanbul Taksiciler Esnaf Odası başta olmak üzere çok sayıda kurum da destekliyor.















0 comments