- Crossover Dünyasının Yaramaz Çocuğu: 2026 Puma ST-Line Hem Az Yakıyor Hem Şımartıyor
- Mercedes-Benz Otomotiv ve En Yakıt İş Birliği ile Premium Konseptli İlk Hızlı Şarj İstasyonu Açıldı
- Keskin Hatlar, GR Ruhu ve Maksimum Tasarruf: Toyota C-HR 1.8 Hybrid GR Sport İncelemesi
- Geleceğin Kompakt Elektrikli SUV Standartları Yeniden Yazılıyor: Kia EV3 Direksiyonundayız!
- Pazarın Lideri, Jurinin de Favorisi: Renault Clio İkinci Kez “Türkiye’de Yılın Otomobili” Seçildi!
- Hem Şehirli Hem Tasarruflu: Yeni Peugeot 2008 Hybrid e-DCS6
- TURKA’nın Dev Ağı İçin İmzalar Atıldı: 81 İlde 249 İstasyon
- Verimlilikte Mühendislik Dersi: Çift motorlu e:HEV teknolojisi ve akıllı alan yönetimiyle 2026 Honda Jazz Crosstar mercek altında‼️
- Şehir Estetiği Arazi Ruhuyla Buluştu: Yeni Chery Tiggo 7 Artık 4×4!
- Şehrin Yeni Akıllısı: Opel Grandland Hibrit ile Hem Tarz Hem Tasarruf
Toyota, Tüm Plazalarında Test Sürüş Günleri Düzenliyor!
Toyota, üstün Toyota kalitesini daha yakından tanıtmak amacıyla Türkiye bulunan 58 plazasında, 16-17 Kasım tarihlerinde test sürüş günleri ve hafta sonu şenliği düzenliyor. Dünyanın en çok tercih edilen otomobili Yeni Corolla, şehiriçi yolların vazgeçilmez otomobili Yaris ve çevreci Yaris Hybrid, Toyota’nın heyecan verici yeni tasarım anlayışını ilk kez tam olarak yansıtan Auris, ailelerin öncelikli tercihi Verso, lüks ve prestijin simgesi Avensis, arazi şartlarına olduğu kadar kent yollarının da vazgeçilmezi RAV4 ve Land Cruiser, durdurulamaz kimliğiyle Hilux ve spor otomobile bakışı değiştiren GT86’yı test etmek ve yakından tanıma fırsatı bulmak için 16 Kasım Cumartesi ya da 17 Kasım Pazar günlerinde Toyota Plazalar herkesi bekliyor olacak. Toyota Plazalarda, mükemmel sürüş keyfi sunan Toyota’ların keyfine varmanın yanında, ailenin diğer fertleri de gün boyu sürecek şenliklerde gönüllerince eğlenebilecekler.
Türkiye’yi değişen yüzüyle tanıştırmak isteyen Toyota’nın 16-17 Kasım’da Toyota Plazalarda düzenlenecek olan Test Sürüş Günleri’ne kayıt yaptıranlar Facebook’ta yer alacak olan yarışmaya da katıldıkları takdirde iPad sahibi olma şansını da elde edecekler.
Toyota’nın 100 TL Peşinat Kampanyası da Sürüyor
Toyota Finans Sistemi’nin 100 TL peşinat ile Toyota sahibi olmak isteyenlere mükemmel bir fırsat sunduğu kampanyası da tüm plazalarda Kasım ayı süresince devam edecek. Bir ilke imza atarak 100 TL peşinat ve ilk taksidin mayıs ayında ödenmesine olanak sağlayan yeni finansal sistemi hayata geçiren Toyota Finans’ın bu kampanyası büyük bir fırsatı ayağınıza getiriyor.












0 comments