- Pazarın Lideri, Jurinin de Favorisi: Renault Clio İkinci Kez “Türkiye’de Yılın Otomobili” Seçildi!
- Hem Şehirli Hem Tasarruflu: Yeni Peugeot 2008 Hybrid e-DCS6
- TURKA’nın Dev Ağı İçin İmzalar Atıldı: 81 İlde 249 İstasyon
- Verimlilikte Mühendislik Dersi: Çift motorlu e:HEV teknolojisi ve akıllı alan yönetimiyle 2026 Honda Jazz Crosstar mercek altında‼️
- Şehir Estetiği Arazi Ruhuyla Buluştu: Yeni Chery Tiggo 7 Artık 4×4!
- Şehrin Yeni Akıllısı: Opel Grandland Hibrit ile Hem Tarz Hem Tasarruf
- Honda Motosiklet Çamkıran İzmir’de Açıldı
- Otomotiv Satış Sonrası Endüstrisine 25 Yıldır Yön Veren Automechanika İstanbul 2026 Başladı
- Dayanıklılığın Şehirli Hali: Toyota Hilux 2.4L 4×2 Hi-Cruiser A/T
- Beklenen Güç Geldi: Renault Duster 1.3 TCe İle Performans Çıtasını Yükseltiyor
Tofaş, Mesleki Eğitime Destek Vermeye Devam Ediyor
Tofaş’ın hayata geçirdiği “Mesleki Eğitime Destek Programı” ile üniversite ve lise atölye çalışmalarında kullanılmak üzere hazırlanan 56 aracının teslimatları sürüyor. 15’i kesit olarak hazırlanmış 56 aracı, üniversite ve lise atölye çalışmalarında kullanılmak üzere tahsis etmeyi sürdüren Tofaş, Erciyes Üniversitesi’ne de bir adet Fiat Egea teslimatı gerçekleştirdi.
Uzun soluklu sosyal sorumluluk projelerine imza atmayı sürdüren Tofaş’ın büyük önem verdiği projesinin bu seferki teslimatı Kayseri Erciyes Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Fiat Satış Direktörü Mahmut Karacan, yeni teknolojilere hâkim teknik insan gücünün yetiştirilmesi hedefi ile hazırlanan bir adet Egea aracı, Fiat İnciroğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vedat İnciroğlu ile birlikte Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven’e teslim etti.

Tofaş’ın Mesleki Eğitime Destek projesi kapsamında bugüne kadar, 15 üniversite ve 2 Meslek Teknik Anadolu Lisesi’ne araç teslimatı yapıldı. Öğrencilerin, otomobil üzerinde araştırma-geliştirme safhalarını ve çalışma prensiplerini deneyimlemelerinin hedeflendiği Mesleki Eğitime Destek Programı’nın sonunda; Türkiye genelinde 43 üniversite ve 13 meslek lisesine araç teslimatı gerçekleştirmiş olacak.









0 comments