- Hyundai’nin İzmit’te Ürettiği İlk Elektriklisi IONIQ 3 Satışa Sunuldu
- Şehrin Yeni Elektrikli Sürüş Dinamiti: Ford Puma Gen-E
- Kia’nın Çok Beklenen Modeli Seltos Türkiye’de
- C-SUV SEGMENTİNİN DENGELERİNİ DEĞİŞTİREN DİJİTAL OYUNCU: 2026 CHERY OMODA 5 DETAYLI İNCELEMESİ
- İŞİN TİCARİSİ BİTTİ, AİLE HÜKÜMDARLIĞI BAŞLADI: OPEL COMBO 1.5 DİZEL DETAYLI TEST VE İNCELEME
- İşin ve Ailenin Efsanevi Joker Kartı: Renault Kangoo 1.5 BluedCi
- VERİMLİLİK KRALI DONANIM ZİRVESİNDE: TOYOTA COROLLA 1.8 HYBRID PASSION X-PACK
- Castrol, TransAnatolia’da Bir Kez Daha Performans ve Dayanıklılığın Peşinde
- TURKA 81 İlde Uygulanacak Sistemin İlk Örneğini İstanbul’da Tanıttı
- Şehrin Yeni Cep Herkülü: Hyundai Inster Dynamic Test Sürüşü
TAYSAD’dan Katma Değere Ödül
Patent – Faydalı Model – Endüstriyel Tasarım, İhracat, Eğitim ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk konularındaki en başarılı TAYSAD üyesi kuruluşların ödüllendirildiği TAYSAD 39. Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleşti.
TAYSAD 39. Olağan Genel Kurul Toplantısı, TAYSAD Başkanı Alper Kanca’nın ev sahipliğinde, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Danışmanı Pertev Cinalioğlu, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçılar Birliği (OİB), Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD), Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER), Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği (OSS), TOBB Otomotiv Meclisi, TTGV, TOSB gibi paydaş kurumların başkan ve temsilcileri ile çok sayıda işadamının katılımıyla gerçekleşti.

2016 yılına yönelik genel bir değerlendirmeyle açılış konuşmasına başlayan TAYSAD Başkanı Alper Kanca, ‘Tasarım-Teknoloji-Tedarik gücüyle dünyada ilk 10’ hedefi kapsamında yurt içi ve yurt dışında yürütülen çalışmaları aktardı. Yurtdışında Türkiye algısının korunmaya ve gelişmeye muhtaç olduğuna dikkat çeken Kanca, “Biz TAYSAD olarak Türkiye’nin mevcut ülke algısını kuvvetlendirmek ve ülkemize yeni yatırımlar çekmek için yurtdışındaki temaslarımızı sürdüreceğiz. Bu kapsamda sık sık küresel ana sanayi firmalarıyla bir araya geliyoruz” dedi.








0 comments