- Pazarın Lideri, Jurinin de Favorisi: Renault Clio İkinci Kez “Türkiye’de Yılın Otomobili” Seçildi!
- Hem Şehirli Hem Tasarruflu: Yeni Peugeot 2008 Hybrid e-DCS6
- TURKA’nın Dev Ağı İçin İmzalar Atıldı: 81 İlde 249 İstasyon
- Verimlilikte Mühendislik Dersi: Çift motorlu e:HEV teknolojisi ve akıllı alan yönetimiyle 2026 Honda Jazz Crosstar mercek altında‼️
- Şehir Estetiği Arazi Ruhuyla Buluştu: Yeni Chery Tiggo 7 Artık 4×4!
- Şehrin Yeni Akıllısı: Opel Grandland Hibrit ile Hem Tarz Hem Tasarruf
- Honda Motosiklet Çamkıran İzmir’de Açıldı
- Otomotiv Satış Sonrası Endüstrisine 25 Yıldır Yön Veren Automechanika İstanbul 2026 Başladı
- Dayanıklılığın Şehirli Hali: Toyota Hilux 2.4L 4×2 Hi-Cruiser A/T
- Beklenen Güç Geldi: Renault Duster 1.3 TCe İle Performans Çıtasını Yükseltiyor
Skoda’nın Baş Tasarımcısı Oliver Stefani Oldu
Skoda‘nın yeni nesil tasarımları sektörün önde gelen isimlerinden Oliver Stefani tarafından gerçekleştirilecek. Bugüne kadar ses getiren tasarım dilini başarıyla uygulayan Stefani‘nin VW Grubu‘nun birçok modelinde de imzası bulunuyor. Son dönemdeki birçok çarpıcı model ile tüm dünyada beğeni ile karşılanan yeni modeller sunan Skoda, özellikle SUV segmentindeki farklı diliyle dikkat çekmişti.
Skoda’nın yeni Baş Tasarımcısı Oliver Stefani, 2002 yılından birçok konsept ve üretim otomobiline imza atarak dikkatleri toplamayı başarmıştı. Skoda markasının tasarım dilinin gelişiminde bir sonraki adımı temsil eden Stefani, uzmanlığını yeni modellerinde sürdürecek ve markanın gelişimine katkı sağlayacak.
Son dönemde VW markasının Polo, Jetta, Tiguan, up! ve Golf gibi birçok modelin tasarımını gerçekleştiren 53 yaşındaki yeni Baş Tasarımcısı Oliver Stefani, özellikle tasarladığı konsept araçlarla tanınıyor. Stefani, bundan sonraki süreçte Skoda’ya özgü “Akıllıca“ pratik fikirleri ve kristalden ilham alan dinamik tasarım dilini yeni modellere aktarmaya devam edecek.












0 comments