- TURKA 81 İlde Uygulanacak Sistemin İlk Örneğini İstanbul’da Tanıttı
- Şehrin Yeni Cep Herkülü: Hyundai Inster Dynamic Test Sürüşü
- Toyota’nın İki İkonu Yenilendi:Yeni Hilux Satışa Sunuldu, Yeni RAV4 Hybrid Tanıtıldı
- Hyundai Motor Türkiye, İlk Elektrikli Aracı IONIQ 3’ün Üretimine Başladı
- Kia’nın Kompakt Elektrikli SUV Modeli EV2 Türkiye’de
- İtalyan Tutkusunun Hibrit Reformu: Alfa Romeo Junior Ibrida Speciale+
- Şehirde Elektrikli, Uzun Yolda Benzinli:Sadece Bir İllüzyon mu, Yoksa Gerçek Bir Mühendislik Harikası mı?
- Alınır mı? Uzak mı Durulmalı? Tüm Yönleriyle MG HS Plug-in Hybrid (EHS) İncelemesi‼️⚡
- Alpine A290 GTS: Dijital Çağın Cep Roketi
- EAT8’e Veda, Elektriğe Merhaba: C5 Aircross 1.2 Mild-Hybrid ile Ne Kadar Verimli?
Skoda Octavia’ya Bir Ödül Daha!
Skoda Octavia dünyanın en saygın otomobil dergilerinden biri olan Auto Test Magazine okuyucuları tarafından, rakipleri arasında en iyi otomobil seçildi. Octavia 25 ayrı test sonucunda 8,44 puanla birinci oldu.
Skoda Octavia, Auto Test Magazine okurları tarafından “En İyi Otomobil” seçildi. Skoda markasının kalbi olarak nitelenen Octavia, dergi tarafından sonucu belirlemede kullanılan 25 kriterin 10’unu kazanarak tüm rakiplerini geride bıraktı. Toplamda 8,44 puan elde eden Octavia verimli motoru ve sunduğu fiyat/değer oranıyla da jürinin beğenisini topladı.
Auto Test Magazine tarafından yapılan testler sonucunda Yenilenen Octavia, motor performansı, ön ve arka bölüm genişliği, sürüş keyfi, iç dizaynı ve fiyat/değer oranıyla öne çıktı. Böylece Octavia, tamamen yenilenen üçüncü nesliyle kompakt sınıfa getirdiği yeni standartlarla yine farkını ortaya bir kez daha koydu. Yeni Octavia, rakipsiz iç mekan genişliği, markanın yeni kimliğini yansıtan tasarımı, fonksiyonelliği, yenilikçi güvenlik ve konfor donanımlarının yanı sıra düşük yakıt tüketimine sahip motorlarıyla sınıfında ne kadar iddialı olduğu bir kez daha kanıtladı.
Skoda markasının kalbi olarak nitelenen Yeni Octavia, Alman Tasarım Konseyi tarafından düzenlenen 2013 Otomotiv Markaları Yarışması’nın “Exterior Volume Brand” kategorisinde büyük ödülü almaya da hak kazanmıştı. Tasarım yarışmasında Octavia’ya birincilik ilk defa bağımsız bir jüri tarafından verildi.
Skoda markasının en çok satan otomobilinin ilk görüşte etkileyen yeni tasarımı, tasarım şefi Jozef Kaban ve ekibi tarafından dizayn edilmişti.








0 comments