- ALMAN MÜHENDİSLİĞİ DÖRT ÇEKER ÇAĞINA ADIM ATTI: 2026 OPEL GRANDLAND 4WD TEST VE İNCELENMESİ
- Hyundai’nin İzmit’te Ürettiği İlk Elektriklisi IONIQ 3 Satışa Sunuldu
- Şehrin Yeni Elektrikli Sürüş Dinamiti: Ford Puma Gen-E
- Kia’nın Çok Beklenen Modeli Seltos Türkiye’de
- C-SUV SEGMENTİNİN DENGELERİNİ DEĞİŞTİREN DİJİTAL OYUNCU: 2026 CHERY OMODA 5 DETAYLI İNCELEMESİ
- İŞİN TİCARİSİ BİTTİ, AİLE HÜKÜMDARLIĞI BAŞLADI: OPEL COMBO 1.5 DİZEL DETAYLI TEST VE İNCELEME
- İşin ve Ailenin Efsanevi Joker Kartı: Renault Kangoo 1.5 BluedCi
- VERİMLİLİK KRALI DONANIM ZİRVESİNDE: TOYOTA COROLLA 1.8 HYBRID PASSION X-PACK
- Castrol, TransAnatolia’da Bir Kez Daha Performans ve Dayanıklılığın Peşinde
- TURKA 81 İlde Uygulanacak Sistemin İlk Örneğini İstanbul’da Tanıttı
Sezon Finali Bursa’da!
Türkiye Ralli Şampiyonası, 20-21 Ekim tarihlerinde Bursa Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilen OYAK-RENAULT 37.Yeşil Bursa Rallisi ile sona eriyor…
2012 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda şampiyonluk düğümünün çözüleceği 37.OYAK-RENAULT Yeşil Bursa Rallisi 20-21 Ekim tarihlerinde organize ediliyor.
Yeşil Bursa Rallisi, 37. kez organize edileceği 2012 yılında, OYAK-Renault’nun ana sponsorluğunda, Technospray, Hilton Bursa ve Bursa Büyükşehir Belediyesi katkıları ile kısa adı BOSSEK olan Bursa Otomobil Sporları Kulübü tarafından düzenleniyor.
SEYİRCİ ETABI KÜLTÜRPARK İÇİNDE
20 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’da OYAK-RENAULT Otomobil Fabrikaları’ndan verilecek seramonik start ile başlayacak olan 37.OYAK-RENAULT Yeşil Bursa Rallisi’nde ekipler ilk olarak saat 14.00’den itibaren şehir merkezinde yer alan ve Kültürpark içerisinde oluşturulan Bursa Büyükşehir Belediyesi Seyirci Özel Etabı’nı geçecekler. Bursalı otomobilseverler bu etapta yarışa katılan Türkiye’nin en iyi ralli pilotlarının performanslarını çok yakından izleme şansı yakalayacaklar.
Yarışa katılan ekipler Kültürpark’ın ardından Orhaneli-Keles bölgesinde yer alan etaplara yönelecek ve 3 özel etap geçerek günü saat 19.00’dan itibaren Hilton Bursa’da noktalayacaklar.
İKİ GÜNLÜK ZORLU MÜCADELE
Pazar sabahı 07.30’da tekrar direksiyon başına geçecek olan ekipler, Kirazlı, Soğukpınar, Dağgüney ve Firoz özel etaplarını iki kez geçerek saat 18.00’den itibaren Hilton Bursa önünde bu zorlu mücadeleyi tamamlamaya çalışacaklar.
37.OYAK-RENAULT Yeşil Bursa Rallisi öncesi Türkiye Ralli Şampiyonası’nda Pegasus Racing’den Luca Rossetti, 117.4 puanla lider durumda. Castrol Ford Team Türkiye’den Yağız Avcı da 113 puanla ikinci sırada yer alıyor. Bu iki pilottan Bursa’da kazanan, 2012 Türkiye Ralli Şampiyonluğunu ilan edecek.








0 comments