- Beklenen Güç Geldi: Renault Duster 1.3 TCe İle Performans Çıtasını Yükseltiyor
- Türkiye’de Yılın Otomobili 2026 Yarışması’nda Test Sürüşleri Tamamlandı
- HONDA TÜRKİYE’DEN STRATEJİK YATIRIM İZMİR ALİAĞA’DA MOTOSİKLET FABRİKASI AÇILDI
- Türkiye’de Yılın Otomobili 2026 Finalistleri Açıklandı
- Kia, ‘Yılın En İyi Otomobil Üreticisi’ Seçildi
- Otomotiv Gazetecileri Derneği’nin Yeni Başkanı Murat Öztürk Oldu
- OMODA & JAECOO’nun Türkiye’deki Resmi Lansmanı Gerçekleştirildi
- Türkiye’de Yılın Otomobili Seçiminde 33 Model Yarışacak
- Prometeon Türkiye ve ANT Lojistik 700 Araçlık Filosu İçin Stratejik İş Birliğine İmza Attı
- BYD Türkiye, “Yılın En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası” Oldu
Renault Grubu, Gilles Normand’ın Liderliğinde Elektrikli Araç Birimi Güçleniyor
Renault, 2012’den bu yana 100.000’den fazla elektrikli araç sattı. Eylül 2016’daki önemli gelişmelerden birisi; aracın onaylı menzilini 400 km.’ye çıkartan ZE.40 bataryaya sahip yeni Renault ZOE’nin tanıtımı idi. Renault Grubu halen yeni ve uygun fiyatlı bir elektrikli araç modeli üzerinde çalışıyor.
Elektrikli Araç pazarı, daha uzun batarya menzili ve düşük emisyon hedefleriyle dünya çapında sıfır emisyonlu arabalar için yeni fırsatlar doğurarak yepyeni bir safhaya ulaşıyor.
Renault Grubu tarafından yapılan açıklamaya göre, 1 Ocak 2017 itibariyle, Gilles Normand Elektrikli Araçlardan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı oldu ve Renault Grubu Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Thierry Koskas’a bağlı çalışacağı bildirildi. Kendisi hâlihazırda Renault Grubu Kıdemli Başkan Yardımcısı, Asya-Pasifik Bölgesi Başkanı ve Renault Yönetim Komitesi üyesidir.













0 comments