- TURKA 81 İlde Uygulanacak Sistemin İlk Örneğini İstanbul’da Tanıttı
- Şehrin Yeni Cep Herkülü: Hyundai Inster Dynamic Test Sürüşü
- Toyota’nın İki İkonu Yenilendi:Yeni Hilux Satışa Sunuldu, Yeni RAV4 Hybrid Tanıtıldı
- Hyundai Motor Türkiye, İlk Elektrikli Aracı IONIQ 3’ün Üretimine Başladı
- Kia’nın Kompakt Elektrikli SUV Modeli EV2 Türkiye’de
- İtalyan Tutkusunun Hibrit Reformu: Alfa Romeo Junior Ibrida Speciale+
- Şehirde Elektrikli, Uzun Yolda Benzinli:Sadece Bir İllüzyon mu, Yoksa Gerçek Bir Mühendislik Harikası mı?
- Alınır mı? Uzak mı Durulmalı? Tüm Yönleriyle MG HS Plug-in Hybrid (EHS) İncelemesi‼️⚡
- Alpine A290 GTS: Dijital Çağın Cep Roketi
- EAT8’e Veda, Elektriğe Merhaba: C5 Aircross 1.2 Mild-Hybrid ile Ne Kadar Verimli?
Opet Müşterilerinin Memnuniyeti Bir Kez Daha Tescillendi
OPET, KalDer ve Ipsos’un ortak çalışması “Türkiye Müşterinin Sesi Araştırması”nda bir kez daha zirvenin sahibi oldu. Müşteri sadakatinin baz alındığı araştırma kapsamında, akaryakıt istasyonları sektöründe müşteri bağlılık seviyesi en yüksek marka geçen yıl olduğu gibi bu yıl da OPET seçildi.
KalDer tarafından gerçekleştirilen araştırmalara göre 2006 yılından bu yana aralıksız müşteri memnuniyetinin zirvesinde yer alan OPET, bu sonuçla birlikte başarısını 11’inci yıla taşıdı.
KalDer (Türkiye Kalite Derneği) ve Ipsos’un, sektörlerdeki müşteri bağlılığını ölçmeye ve geliştirmeye odaklanan TMS – Türkiye Müşterinin Sesi araştırması, Türkiye ekonomisine yön veren 20 sektörde 20 bini aşkın müşteriye kulak vererek bu yıl da sektörlerin kalite odaklı oyuncularını belirledi. KalDer ve Ipsos’un müşteri bağlılıklarını ölçmeye ve geliştirmeye odaklanan; aynı zamanda güçlü bir ekonomik gösterge olacak ulusal bir değerlendirme sistemi ihtiyacından yola çıkarak kurguladığı Türkiye Müşterinin Sesi (TMS) araştırmasının temel amacı; firmaların, müşterileri gözüyle, bağımsız bir çalışma çerçevesinde ölçümlenmesi ve ölçümlenen sektörlere ışık tutmak. Araştırmaya göre akaryakıt istasyonları sektöründe müşteri bağlılık seviyesi en yüksek marka yine OPET oldu.












0 comments