- Şehrin Yeni Elektriklisi Hyundai INSTER Şimdi Türkiye’de
- Her Günün Macerasına Hazır Yeni Opel Frontera Türkiye’de
- JAECOO 7 Kullanıcılarına Sıra Dışı Lüks SUV Deneyimi Yaşatıyor
- BYD’nin Elektrikli Sportif Sedanı SEAL,Türkiye’ye Özel Üretilen 160 kW’lık Versiyonuyla Yollara Çıkıyor
- Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili Seçilen Hyundai INSTER, Mayıs Ayında Türkiye’de Satışa Sunuluyor
- Toyota Yeni Ticari Araçlarla Segmentteki İddiasını “Bambaşka” Bir Yere Taşıdı
- Nissan Türkiye, Townstar İle Hafif Ticari Araç Pazarına Girdi
- Türkiye’de Yılın Otomobili İçin Yarışacak 7 Finalist Belli Oldu
- Petlas, Prestige Sport ile Premium Segmentte İddialı
- Türkiye’de Yılın Otomobili Seçiminde 42 Model Yarışacak
Opel ADAM, Yeni Yıla Ödül ile Başladı!

Opel ADAM, ünlü Alman otomobil dergisi “Auto Motor und Sport” okuyucuları tarafından “Best Cars of 2015” ödülüne layık görüldü.
Opel’in kişiselleştirme şampiyonu ADAM, Almanya’da “Auto Motor und Sport” dergisi okuyucuları tarafından küçük sınıf segmentinde “Best Cars of 2015” ödülünü alarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Çekişmeli geçen oylamada Opel ADAM, katılımcı oylarının yüzde 29.8’ini almayı başardı.
Opel’in yeni tasarım dilini yansıtan ADAM Avrupa’daki satış başarılarının yanı sıra farklı ödüllerle de bunu pekiştiriyor. ADAM’ın sportif versiyonu S ve 3 kapılı mini crossover Swing Top kumaş tavana sahip Opel ADAM ROCKS yeni nesil motorları ve tasarımı ile dikkat çekiyor.
Auto Motor and Sport Dergisi tarafından düzenlenen oylamada, 15 ülkeden 112 bin okuyucu ve Avrupa genelinde 130 bin otomobil sever oy katılım göstererek Opel ADAM’ı birinci seçti.
0 comments