- Şehrin Yeni Akıllısı: Opel Grandland Hibrit ile Hem Tarz Hem Tasarruf
- Honda Motosiklet Çamkıran İzmir’de Açıldı
- Otomotiv Satış Sonrası Endüstrisine 25 Yıldır Yön Veren Automechanika İstanbul 2026 Başladı
- Dayanıklılığın Şehirli Hali: Toyota Hilux 2.4L 4×2 Hi-Cruiser A/T
- Beklenen Güç Geldi: Renault Duster 1.3 TCe İle Performans Çıtasını Yükseltiyor
- Türkiye’de Yılın Otomobili 2026 Yarışması’nda Test Sürüşleri Tamamlandı
- HONDA TÜRKİYE’DEN STRATEJİK YATIRIM İZMİR ALİAĞA’DA MOTOSİKLET FABRİKASI AÇILDI
- Türkiye’de Yılın Otomobili 2026 Finalistleri Açıklandı
- Kia, ‘Yılın En İyi Otomobil Üreticisi’ Seçildi
- Otomotiv Gazetecileri Derneği’nin Yeni Başkanı Murat Öztürk Oldu
Nissan Türkiye Genel Müdür Yardımcısı İbrahim ANAÇ’a Önemli Görev
Nissan Türkiye bünyesinde 2005 yılında Pazarlama Müdürü olarak göreve başlayan ve 2007 yılında Satış Müdürlüğü görevini üstlenen, 2013 yılından itibaren sürdürdüğü İş Birimi Koordinatörlüğü’nün ardından 1 Ekim 2014 itibari ile Nissan’ın yeni Satış, Servis, Yedek Parça ve Aksesuar Pazarlama ve Lojistik Merkezi’nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’nı yürüten İbrahim ANAÇ, Nissan Afrika, Orta Doğu, Hindistan Bölgesinin Hafif Ticari Araç Direktörlüğü görevine atandı.
1 Ekim itibarı ile yeni görevine başlayacak olan ANAÇ, Türkiye’nin de dahil olduğu Nissan’ın Afrika, Orta Doğu ve Hindistan’ı kapsayan yönetim bölgesinin Hafif Ticari Araç Direktörü olarak sorumluluk üstlenecek. Nissan Afrika, Orta Doğu, Hindistan Başkanı Peyman KARGAR’ın duyurusunu yaptığı atama ile ANAÇ, bundan sonra Afrika, Orta Doğu, Hindistan Bölgesi Satış ve Pazarlama Bölge Başkan Yardımcısı Kalyana SIVAGNANAM’a bağlı olarak, bölgedeki hafif ticari araç faaliyetinin geliştirilmesinden sorumlu olacak.
İbrahim ANAÇ Kimdir?
Ankara Polis Akademisinde üniversite eğitimini tamamlayan İbrahim ANAÇ, ABD’nin Minnesota eyaletindeki Saint Thomas Üniversitesi’nde MBA ve Uluslararası İşletme alanında master yaptı. Harvard Business School’da General Management Program’ı bitirdi. İş hayatına Emniyet Genel Müdürlüğünde Komiser Yardımcısı olarak başlayan İbrahim ANAÇ ABD’deki eğitiminin ardından özel sektöre geçerek EF Johnson Company ve National Computer Systems firmalarının ürün geliştirme bölümlerinde çalıştı. 1997 yılında Türkiye’ye dönerek Hyundai Assan’da Ürün Sorumlusu olarak görev yaptı. Daha sonra Doğuş Otomotiv’de Bölge Müdürlüğü, DOD’da Satış ve Pazarlama Müdürlüğü görevlerini yürüten ANAÇ, 12 yıldır Nissan’da kariyerine devam ediyor.









0 comments