- Crossover Dünyasının Yaramaz Çocuğu: 2026 Puma ST-Line Hem Az Yakıyor Hem Şımartıyor
- Mercedes-Benz Otomotiv ve En Yakıt İş Birliği ile Premium Konseptli İlk Hızlı Şarj İstasyonu Açıldı
- Keskin Hatlar, GR Ruhu ve Maksimum Tasarruf: Toyota C-HR 1.8 Hybrid GR Sport İncelemesi
- Geleceğin Kompakt Elektrikli SUV Standartları Yeniden Yazılıyor: Kia EV3 Direksiyonundayız!
- Pazarın Lideri, Jurinin de Favorisi: Renault Clio İkinci Kez “Türkiye’de Yılın Otomobili” Seçildi!
- Hem Şehirli Hem Tasarruflu: Yeni Peugeot 2008 Hybrid e-DCS6
- TURKA’nın Dev Ağı İçin İmzalar Atıldı: 81 İlde 249 İstasyon
- Verimlilikte Mühendislik Dersi: Çift motorlu e:HEV teknolojisi ve akıllı alan yönetimiyle 2026 Honda Jazz Crosstar mercek altında‼️
- Şehir Estetiği Arazi Ruhuyla Buluştu: Yeni Chery Tiggo 7 Artık 4×4!
- Şehrin Yeni Akıllısı: Opel Grandland Hibrit ile Hem Tarz Hem Tasarruf
Nissan, 2017’nin En İyileri Arasına Girdi
Nissan, dünyanın önde gelen danışmanlık ve araştırma şirketlerinden Interbrand tarafından 2017 yılında dünyanın en değerli markalarından biri olarak seçildi.
Nissan, Interbrand’ın yayınladığı ‘Yılın En İyi Global Markaları’ araştırmasında bu yıl 4 basamak birden yükselerek 39. sırada yer aldı. Araştırma Nissan’ın marka değerini 11.534 milyar dolar olarak hesapladı. Nissan geçtiğimiz yıl 11.066 milyar dolarlık tahmini marka değeri ile 43. sırada yer almıştı.
Interbrand yapmış olduğu araştırmada, Nissan Intelligent Mobility stratejisini temel alarak marka değerini arttırmaya yönelik faaliyetlerini değerlendirdi. Araştırma aynı zamanda otonom sürüş teknolojileri ve elektrikli araçlar gibi Nissan’ın müşterilerine sunmuş olduğu çözümleri de dikkate aldı. Interbrand, Nissan’ı son 7 yıldır dünyanın en değerli markaları arasında gösteriyor.
Araştırma sonucu Nissan’ın özellikle, e-POWER serisi hibrid sistemi ve ProPILOT tek şeritli otonom sürüş teknolojisini içeren yeni ürünleri piyasaya sunduğu Nissan Intelligent Mobility ile her geçen yıl güçlendiğini ortaya koyuyor. Nissan, Ocak 2017’de Las Vegas’ta gerçekleştirilen Tüketici Elektroniği Fuarında lanse ettiği Nissan Intelligent Mobility’nin ardından, 6 Eylül 2017’de dünyanın en çok satan elektrikli otomobili LEAF’in ikinci neslini tanıttı.












0 comments