- Hyundai’nin İzmit’te Ürettiği İlk Elektriklisi IONIQ 3 Satışa Sunuldu
- Şehrin Yeni Elektrikli Sürüş Dinamiti: Ford Puma Gen-E
- Kia’nın Çok Beklenen Modeli Seltos Türkiye’de
- C-SUV SEGMENTİNİN DENGELERİNİ DEĞİŞTİREN DİJİTAL OYUNCU: 2026 CHERY OMODA 5 DETAYLI İNCELEMESİ
- İŞİN TİCARİSİ BİTTİ, AİLE HÜKÜMDARLIĞI BAŞLADI: OPEL COMBO 1.5 DİZEL DETAYLI TEST VE İNCELEME
- İşin ve Ailenin Efsanevi Joker Kartı: Renault Kangoo 1.5 BluedCi
- VERİMLİLİK KRALI DONANIM ZİRVESİNDE: TOYOTA COROLLA 1.8 HYBRID PASSION X-PACK
- Castrol, TransAnatolia’da Bir Kez Daha Performans ve Dayanıklılığın Peşinde
- TURKA 81 İlde Uygulanacak Sistemin İlk Örneğini İstanbul’da Tanıttı
- Şehrin Yeni Cep Herkülü: Hyundai Inster Dynamic Test Sürüşü
Mercedes A-Serisi Sedan’dan İlk Sızıntı Geldi
Geçtiğimiz şubat ayında yepyeni bir jenerasyon ve bolca teknolojik donanımla karşımıza çıkan 2018 Mercedes A-Serisi, yavaş yavaş sokaklarda boy göstermeye başlıyor. Merso’nun E ve S-Serisi gibi amiral gemilerinde yer verdiği özelliklerle güçlendirip oyuna tekrar sürdüğü model, bu hafta içerisinde merakla beklenen bir diğer versiyonuna kavuşacak.

Bir süredir test sırasında kamuflajlı olarak kameralara yakalanan sedan versiyonu için geri sayımına devam ettiğimiz bu süreçte nihayet artık elimizde kamuflajın ötesinde de bir şeyler belirmeye başladı. Pekin’deki tanıtımı öncesinde kaynaklara yansıyan tek karelik sızıntı görseliyle tasarımsal parçalarını görme imkanına eriştiğimiz 2018 A-Serisi Sedan ile ilgili neredeyse kesinlik kazanan bazı parçalar da var.

Audi A3 Sedan’ın en önemli rakiplerinden birisi olarak yarışa dahil olacak A-Serisi Sedan’ın satışlarına sonbahar dönemi itibarıyla başlanacağını belirterek başlayalım. BMW 1 Serisi’nde olduğu gibi ağırlıklı olarak Uzak Doğu pazarı baz alınarak satış sürecinin yürütüleceğini tahmin ettiğimiz aracın, Avrupa takvimiyle ilgili belirsizliği tanıtım günü öğrenebiliriz. Dış ve iç tasarım detaylarını hatcback versiyonuyla paylaşacak olan sedanda 1,4 litrelik benzinli motorla kombin edilen hibrit ünitenin yer alacağı gelen bilgiler arasında.

Bu versiyonda 50 kilometrelik saf elektrik menzili sunması beklenen A-Serisi Sedan’da Renault ortaklığıyla geliştirilen 1,2 litre gibi farklı hacimlerdeki motorları da görme ihtimalimiz oldukça yüksek. Dizel kısmında ise 2.0 litrelik ünitenin adı biraz daha fazla anılıyor. Kısa süre içerisinde tüm özellikleriyle karşımızda olacak araçla ilgili gelişmeleri otosevdasi.com üzerinden takip edebilirsiniz.











0 comments