- Petlas, Lastik Testleri İçin 2024 Yılında 35 Bin km Yol Katetti
- Hyundai Assan Unvanını “Hyundai Motor Türkiye” Olarak Değiştiriyor
- Klasik Otomobil Klübü Medya Toplantılarının İlki Yapıldı
- Makyajlanan Honda Civic Türkiye’de
- Dünya’nın En Güvenilir Otomobil Markası Belli Oldu!
- İşte En Çok Otomobil Üreten Ülkeler
- Opel’den Yeni Yılda Ayrıcalıklı Finansman Teklifleri
- PEUGEOT, Cazip Avantajlarla Dolu Ocak Ayı Kampanyasını Başlattı
- Nissan, Honda ve Mitsubishi Motors İşbirliğine Yönelik Mutabakat Zaptı İmzaladı
- Türkiye’de Üretilen Yeni Transporter Satışa Sunuldu
Lexus Cenevre’de Yeni UX Crossover Modelini Sergileyecek

Premium otomobil üreticisi Lexus, 6 Mart tarihinde başlayacak 2018 Cenevre Otomobil Fuarı’na birçok yenilikle katılacak. Merakla beklenen tamamen yeni UX crossover aracının dünya prömiyerini gerçekleştirecek olan Lexus, bu yeni araçla bir kez daha dikkatleri üzerine çekecek.
Daha önce konsept olarak gösterilen ve kısa zamanda büyük beğeni toplayan UX, aynı zamanda markanın tasarım dilini bir üst seviyeye taşıyacak. Teknoloji konusunda da birçok yenilik sunacak UX, Lexus’un geleneksel el işçiliğini de kullanacak.
Lexus, en çok satan modeli RX’in 7 koltuklu versiyonu RX L’nin de Cenevre’de Avrupa prömiyerini gerçekleştirecek. Bu yeni model 7 kişiyi konforlu bir şekilde taşırken esnek taşıma çözümleriyle üst düzey SUV’un pratikliğini daha da artıracak. İçeride daha geniş bir kabin sunan RX L, aynı zamanda coupe tarzı siluetini devam ettiriyor.
Lexus, Cenevre Otomobil Fuarı’ndaki standında LF-1 Limitless Konseptinin de Avrupa prömiyerini yapacak ve Lexus F modellerinin 10. yılına özel olarak üretilen RC F coupe modelini ziyaretçilerle buluşturacak.
0 comments