- Beklenen Güç Geldi: Renault Duster 1.3 TCe İle Performans Çıtasını Yükseltiyor
- Türkiye’de Yılın Otomobili 2026 Yarışması’nda Test Sürüşleri Tamamlandı
- HONDA TÜRKİYE’DEN STRATEJİK YATIRIM İZMİR ALİAĞA’DA MOTOSİKLET FABRİKASI AÇILDI
- Türkiye’de Yılın Otomobili 2026 Finalistleri Açıklandı
- Kia, ‘Yılın En İyi Otomobil Üreticisi’ Seçildi
- Otomotiv Gazetecileri Derneği’nin Yeni Başkanı Murat Öztürk Oldu
- OMODA & JAECOO’nun Türkiye’deki Resmi Lansmanı Gerçekleştirildi
- Türkiye’de Yılın Otomobili Seçiminde 33 Model Yarışacak
- Prometeon Türkiye ve ANT Lojistik 700 Araçlık Filosu İçin Stratejik İş Birliğine İmza Attı
- BYD Türkiye, “Yılın En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası” Oldu
Klasik Araç Müzayedesi’ne Yoğun İlgi
İkinci el otomotiv sektörüne yeni bir soluk getiren 2plan, “Klasik Araç Müzayedesi” gerçekleştirdi. 2plan tarafından geçtiğimiz aylarda hizmete açılan benzersiz “Terminal” konseptinde yoğun bir katılımla gerçekleştirilen müzayedede kıyasıya bir rekabet yaşandı. 1 saat süren açık artırmanın sonunda toplam satış değeri yaklaşık 10 milyon TL’yi bulan klasik araçlar yeni sahipleri ile buluştu.
Yaklaşık 200’den fazla klasik otomobil tutkununun katılımıyla gerçekleştirilen müzayedede, 1953-1999 model yılı arasında değişen toplam 26 klasik araç satışa çıktı. Müzayede kapsamında 1956 model Chevrolet Corvette 2,5 milyon TL’den, 1964 model Mercedes-Benz SL 230 2,5 milyon TL’den, 1982 model Alfa Romeo Spider 1 milyon 100 bin TL’den, 1973 model Jaguar E-TYPE ise 3 milyon 650 bin TL’den alıcı buldu.

“Terminal” ile İkinci El’de Yeni Bir Soluk
2plan İcra Kurulu Başkanı Orhan Ülgür, “Otomotiv merkezi olarak konumlandırdığımız 2plan Terminal’de açık artırma konseptlerine bir yenisini daha ekledik. Müzayedede kıyasıya bir rekabet vardı. Özellikle son kullanıcıların yoğun talep göstermesi bizi mutlu etti. Yenilikçi açık artırma sistemlerine devam edeceğiz” şeklinde konuştu.









0 comments