- Türkiye’de Yılın Otomobili 2026 Finalistleri Açıklandı
- Kia, ‘Yılın En İyi Otomobil Üreticisi’ Seçildi
- Otomotiv Gazetecileri Derneği’nin Yeni Başkanı Murat Öztürk Oldu
- OMODA & JAECOO’nun Türkiye’deki Resmi Lansmanı Gerçekleştirildi
- Türkiye’de Yılın Otomobili Seçiminde 33 Model Yarışacak
- Prometeon Türkiye ve ANT Lojistik 700 Araçlık Filosu İçin Stratejik İş Birliğine İmza Attı
- BYD Türkiye, “Yılın En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası” Oldu
- Brisa’dan “Kışa Güvenli Hazırlık” Çağrısı
- Yeni Citroën C5 Aircross Türkiye’de
- Petlas’tan Motor Sporlarına Tam Destek
KKTC’de Nostalji Rüzgarı Esti
Oğuz Özyalçın’ın anısına Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “7. Oğuz Özyalçın Klasik Otomobil Rallisi” geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. İstanbul Rumeli Üniversitesi Klasik Araçlar, Hobi ve Restorasyon Kulübü’nün de katıldığı etkinlikte renkli sahneler yaşandı.
Birbirinden özel klasik otomobillerin katıldığı organizasyonda nostalji rüzgarları esti. 110 klasik aracın yer aldığı etkinliğe, İstanbul Rumeli Üniversitesi Klasik Araçlar, Hobi ve Restorasyon Kulübü de 1987 Model Mercedes-Benz 300SDL ile katıldı. Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü’nün özel daveti ile etkinlikte yer aldıklarını söyleyen kulüp danışmanı Ali Koç ‘’ Bu özel etkinlikte üniversitemizi 1987 model klasik aracımız ile temsil etme şansını yakaladık.
Türkiye’de bir çok etkinliğe katılmış olmamıza rağmen, yurtdışı etkinliği fırsatı bulmuş olmak ve üniversitemizi temsil etmek bizler için oldukça heyecan vericiydi. Yıllarını klasik otomobil hobisine adamış duayenlerin yanında, gençlerin oluşturduğu bir üniversite kulübü olmamız ise ayrıca ilgi uyandırdı. Gençlere bu hobiyi sevdirmek ve yaşatmak adına, ülkemizde klasik otomobil kulübünü bünyesinde bulunduran, ilk ve tek üniversite olmamız ayrı bir gurur kaynağı oldu’’ dedi.










0 comments