- Pazarın Lideri, Jurinin de Favorisi: Renault Clio İkinci Kez “Türkiye’de Yılın Otomobili” Seçildi!
- Hem Şehirli Hem Tasarruflu: Yeni Peugeot 2008 Hybrid e-DCS6
- TURKA’nın Dev Ağı İçin İmzalar Atıldı: 81 İlde 249 İstasyon
- Verimlilikte Mühendislik Dersi: Çift motorlu e:HEV teknolojisi ve akıllı alan yönetimiyle 2026 Honda Jazz Crosstar mercek altında‼️
- Şehir Estetiği Arazi Ruhuyla Buluştu: Yeni Chery Tiggo 7 Artık 4×4!
- Şehrin Yeni Akıllısı: Opel Grandland Hibrit ile Hem Tarz Hem Tasarruf
- Honda Motosiklet Çamkıran İzmir’de Açıldı
- Otomotiv Satış Sonrası Endüstrisine 25 Yıldır Yön Veren Automechanika İstanbul 2026 Başladı
- Dayanıklılığın Şehirli Hali: Toyota Hilux 2.4L 4×2 Hi-Cruiser A/T
- Beklenen Güç Geldi: Renault Duster 1.3 TCe İle Performans Çıtasını Yükseltiyor
KIA, Futbola Destek Olmaya Devam Ediyor
Dünyadaki tüm futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği 2016 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası’na çok az kaldı. A Milli Futbol Takımı’nın da mücadele edeceği turnuva, 10 Haziran – 10 Temmuz 2016 tarihleri arasında Fransa’da yapılacak. Spora uzun yıllardır destek veren ve spor denince akla ilk gelen markalardan biri olan KIA, 2016 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası’nın Resmi Partnerleri arasında yer alıyor.
Dünya çapında birçok üst düzey spor organizasyonunun destekçisi olan KIA, 10 Haziran – 10 Temmuz 2016 tarihleri arasında Fransa’da yapılacak 2016 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası’na da UEFA’nın Resmi Partneri olarak katkıda bulunacak.
Dinamik ve genç bir marka olarak dünya çapında yükselişini sürdüren KIA, Türkiye’den A Milli Futbol Takımı’nın da boy göstereceği turnuvada futbolseverlerin heyecanına ortak olacak. KIA futbolseverlere yönelik yapacağı çalışmalarla Avrupa Futbol Şampiyonası’na renk katacak.
“KIA 2010 yılından bu yana, UEFA’nın Resmi Partneri olarak futbolun dünya çapındaki gelişimine destek veriyor. Futbolda en görünür markalardan biri olarak marka bilinirliğini güçlendiren, 2010’da Güney Afrika’da, 2014’te ise Brezilya’da yapılan Dünya Kupası organizasyonlarının Resmi Partnerleri arasında yer alan KIA, FIFA Dünya Kupası’na 2022 yılına kadar da desteklerine devam edecektir.”









0 comments