- Castrol, TransAnatolia’da Bir Kez Daha Performans ve Dayanıklılığın Peşinde
- TURKA 81 İlde Uygulanacak Sistemin İlk Örneğini İstanbul’da Tanıttı
- Şehrin Yeni Cep Herkülü: Hyundai Inster Dynamic Test Sürüşü
- Toyota’nın İki İkonu Yenilendi:Yeni Hilux Satışa Sunuldu, Yeni RAV4 Hybrid Tanıtıldı
- Hyundai Motor Türkiye, İlk Elektrikli Aracı IONIQ 3’ün Üretimine Başladı
- Kia’nın Kompakt Elektrikli SUV Modeli EV2 Türkiye’de
- İtalyan Tutkusunun Hibrit Reformu: Alfa Romeo Junior Ibrida Speciale+
- Şehirde Elektrikli, Uzun Yolda Benzinli:Sadece Bir İllüzyon mu, Yoksa Gerçek Bir Mühendislik Harikası mı?
- Alınır mı? Uzak mı Durulmalı? Tüm Yönleriyle MG HS Plug-in Hybrid (EHS) İncelemesi‼️⚡
- Alpine A290 GTS: Dijital Çağın Cep Roketi
Hyundai’den Mobil Sanat Eserleri
Hyundai Motor Company (HMC), ürettiği üstün kaliteli otomobillerini müşterilerine ilginç ve etkileyici yollarla tanıtmaya başladı. Müşterileriyle arasında sıkı bir bağ kurmayı birinci hedef olarak belirleyen Hyundai bu doğrultuda, eş zamanlı olarak dünyanın en heyecan verici 6 farklı şehrinde aynı mobil reklamları kullanmaya başladı. İlham verici kaliteli otomobillerini, insanı büyüleyen şehirlerde tanıtmak isteyen Hyundai, ilk olarak İstanbul, Barcelona, Mexico City, New York, Paris ve Singapur’u pilot noktalar olarak belirledi. Ayrıca Hyundai, Paris ve Mexico City’deki toplu taşıma araçlarına ücretsiz Wi-Fi imkanı da sağlıyor.
Hyundai, bu tramvay ve otobüslerle selfie çekerek sosyal medyada paylaşmak isteyenlere de #HyundaiTravelmate adı altında özel bir hashtag hazırladı. Özellikle bu şehirleri ziyaret eden turistler tarafından ilgiyle karşılanan tramvay ve otobüsler, 55 milyondan fazla kişiye ulaşmış oluyor. Yaratıcı mozaik sanat eseri uygulamalar, belirli bir mesafeden bakıldığında her bir kentin ikonik siluetini oluşturan minik Hyundai logolarıyla desteklenmiş oluyor. Örneğin, ilk olarak İstanbul’da başlayan çalışmada, ünlü Sultan Ahmet silüeti Hyundai sloganının yanında görünüyor. “Bir adım uzaklaş, İstanbul’dan fazlasını gör”.
Hyundai Motor Company, Denizaşırı Ülkeler Pazarlama Başkanı Scott Noh, konuyla ilgili olarak “ Müşterilerimize Hyundai’nin yepyeni modellerini farklı bir yolla tanıtmak istiyoruz. Altı farklı şehirde uyguladığımız bu çalışmayla, günlük sıradan ulaşım gereksinimlerini renkli ve heyecan verici bir hale getirmek istedik. İnsanlar seyahatları esnasında çekeceği fotoğrafları hem başkalarıyla paylaşabilir hem de unutulmaz anıları arasına katabilir. Hyundai olarak amacımız müşterilerimizle duygusal etkileşim yoluyla sıkı bir bağ kurmak” dedi.











0 comments