- Hem Şehirli Hem Tasarruflu: Yeni Peugeot 2008 Hybrid e-DCS6
- TURKA’nın Dev Ağı İçin İmzalar Atıldı: 81 İlde 249 İstasyon
- Verimlilikte Mühendislik Dersi: Çift motorlu e:HEV teknolojisi ve akıllı alan yönetimiyle 2026 Honda Jazz Crosstar mercek altında‼️
- Şehir Estetiği Arazi Ruhuyla Buluştu: Yeni Chery Tiggo 7 Artık 4×4!
- Şehrin Yeni Akıllısı: Opel Grandland Hibrit ile Hem Tarz Hem Tasarruf
- Honda Motosiklet Çamkıran İzmir’de Açıldı
- Otomotiv Satış Sonrası Endüstrisine 25 Yıldır Yön Veren Automechanika İstanbul 2026 Başladı
- Dayanıklılığın Şehirli Hali: Toyota Hilux 2.4L 4×2 Hi-Cruiser A/T
- Beklenen Güç Geldi: Renault Duster 1.3 TCe İle Performans Çıtasını Yükseltiyor
- Türkiye’de Yılın Otomobili 2026 Yarışması’nda Test Sürüşleri Tamamlandı
Hyundai Assan Müşteri Memnuniyetinde Zirveye Oynamaya Devam Ediyor
Hyundai Assan, “Kültürler Arası Uyum” ve “Müşteri Memnuniyetinde 1 Numara Olma” temaları çerçevesinde, 11-14 Ekim 2016 tarihlerinde Seul, Güney Kore’de düzenlenen “3. Hyundai Global Servis Danışmanı Yarışması”nda üçüncü olarak ülkemize madalyayla döndü.
Tüm dünya genelindeki Hyundai Yetkili Servisleri’nde hizmet veren servis danışmanları; bilgi, beceri ve yeteneklerini rekabetçi bir platformda sergilerken, Hyundai Motor Grup’un marka ve satış sonrası vizyonunu da global bir platformda deneyimleme şansına sahip oldular.
58 ülkeden 84 servis danışmanının katılımı ile gerçekleşen yarışmada ülkemizi İstanbul Maltepe’de bulunan Hyundai Hunko Otomotiv Servis Danışmanı Ebru Özgen temsil etti. Yazılı sınav, rol canlandırma (Servis Otomasyon Sistemi) ve genel toplam olarak üç kategoriden oluşan yarışmada, Ebru Özgen “Servis Otomasyon Sistemi Rol Canlandırma” kategorisinde üçüncü olarak para ödülü, plaket ve madalya ile ödüllendirildi. Genel kategoride birinciliği Hindistan, ikinciliği Amerika, üçüncülüğü ise Rusya servis danışmanları kazandı. Ebru Özgen, ülkemizde Shell’in katkılarıyla düzenlenen “3. Hyundai Assan Ulusal Servis Danışmanı Yarışması”nda da Türkiye birinciliğini elde etmişti.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, “Hyundai’nin satışa sunulduğu tüm ülkelerdeki birinci hedefi Müşteri Memnuniyetinde 1 Numara Olmak. Bu sebeple verdiğimiz tüm hizmetlerin kusursuz olması ve müşteri beklentilerini en kısa sürede karşılaması gerekiyor. Çalışmalarımıza bu yönde hız kesmeden devam ediyoruz ve bizler de emeklerimizin karşılığını bu tip yarışmalarda ödül kazanarak alıyoruz. ” dedi.









0 comments