- Castrol, TransAnatolia’da Bir Kez Daha Performans ve Dayanıklılığın Peşinde
- TURKA 81 İlde Uygulanacak Sistemin İlk Örneğini İstanbul’da Tanıttı
- Şehrin Yeni Cep Herkülü: Hyundai Inster Dynamic Test Sürüşü
- Toyota’nın İki İkonu Yenilendi:Yeni Hilux Satışa Sunuldu, Yeni RAV4 Hybrid Tanıtıldı
- Hyundai Motor Türkiye, İlk Elektrikli Aracı IONIQ 3’ün Üretimine Başladı
- Kia’nın Kompakt Elektrikli SUV Modeli EV2 Türkiye’de
- İtalyan Tutkusunun Hibrit Reformu: Alfa Romeo Junior Ibrida Speciale+
- Şehirde Elektrikli, Uzun Yolda Benzinli:Sadece Bir İllüzyon mu, Yoksa Gerçek Bir Mühendislik Harikası mı?
- Alınır mı? Uzak mı Durulmalı? Tüm Yönleriyle MG HS Plug-in Hybrid (EHS) İncelemesi‼️⚡
- Alpine A290 GTS: Dijital Çağın Cep Roketi
Ford’dan 9 İlde 9 Adet “Engelli Dostu Okul”
Ford Otosan, Koç Holding tarafından yürütülen ve tüm Koç şirketleri ile bayilerinin desteklediği “Ülkem İçin Engel Tanımıyorum” kurumsal sosyal sorumluluk kampanyası kapsamında, 9 farklı ilde toplam 9 okulu engelli öğrenciler için uygun hale getirmek üzere yenileyecek.
Türkiye otomotiv sektörünün lider şirketi Ford Otosan, Koç Holding’in “Ülkem İçin Engel Tanımıyorum” kurumsal sosyal sorumluluk kampanyası kapsamında, Anadolu’nun 9 kentinde, seçilen 9 okulu yenileyerek, engellilerin kullanabileceği hale getirecek.
Koç Holding tarafından yürütülen ve tüm Koç Şirketleri ile bayilerinin desteklediği “Ülkem İçin Engel Tanımıyorum” kurumsal sosyal sorumluluk kampanyası çerçevesinde başlatılan kampanya ile Ford; 9 farklı ilde anaokulu veya bir ilköğretim okulunda; tekerlekli sandalye için rampa, engelli tuvaleti, tutunma trabzanı gibi engelli öğrencilerin ihtiyaçlarına göre yenilemeler yapacak.
29 Mayıs-24 Haziran tarihleri arasında Ford Show etkinlikleriyle Konya, Urfa, Gaziantep, Sivas, Ordu, Kocaeli, Edirne, Çanakkale ve Muğla’ya gidecek olan Ford, bu etkinlik sırasında halkı “1 Ford Dene Engelliler İçin 1 Okul Yenile” test sürüşüne davet edecek. Test sürüşüne katılanlar illerindeki okulun tadilatı için destek vermiş olacak ve Ford tarafından verilecek sertifika ve rozete sahip olacak.
Tadilat için seçilen okulda, Alternatif Yaşam Derneği (AYDER) tarafından katılımcılara engellilerle ilgili farkındalık eğitimi verilecek. Farkındalık eğitimi; iş veya sosyal hayatta engellilerin yaşam kalitelerinin iyileştirilmesine destek olacak uygulamalarda rol model olmayı ve engelliler konusunda toplumsal bilinç ve duyarlılık oluşturmayı amaçlıyor.











0 comments