- TURKA’nın Dev Ağı İçin İmzalar Atıldı: 81 İlde 249 İstasyon
- Verimlilikte Mühendislik Dersi: Çift motorlu e:HEV teknolojisi ve akıllı alan yönetimiyle 2026 Honda Jazz Crosstar mercek altında‼️
- Şehir Estetiği Arazi Ruhuyla Buluştu: Yeni Chery Tiggo 7 Artık 4×4!
- Şehrin Yeni Akıllısı: Opel Grandland Hibrit ile Hem Tarz Hem Tasarruf
- Honda Motosiklet Çamkıran İzmir’de Açıldı
- Otomotiv Satış Sonrası Endüstrisine 25 Yıldır Yön Veren Automechanika İstanbul 2026 Başladı
- Dayanıklılığın Şehirli Hali: Toyota Hilux 2.4L 4×2 Hi-Cruiser A/T
- Beklenen Güç Geldi: Renault Duster 1.3 TCe İle Performans Çıtasını Yükseltiyor
- Türkiye’de Yılın Otomobili 2026 Yarışması’nda Test Sürüşleri Tamamlandı
- HONDA TÜRKİYE’DEN STRATEJİK YATIRIM İZMİR ALİAĞA’DA MOTOSİKLET FABRİKASI AÇILDI
FIAT’dan Cenevre Otomobil Fuarı Yenilikleri
Cenevre Otomobil Fuarı’na sayılır günler kala FIAT, organizasyonda sergileyeceği modellere son seçenekleri eklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte 124 Spider ve 500 modellerini Cenevre’ye getireceğini açıklayan marka 500X ve Egea için geliştirdiği özel versiyonların ilk detaylarını yayınlayarak organizasyona getireceğini resmi olarak duyurdu.
Özel versiyonlarla birlikte üzerinde küçük değişimler yapılmış dört tekerlekten çekiş altyapısına sahip olan Fullback Cross da FIAT standının öne çıkan modellerinden bir tanesi olacak.

FIAT’ın 500X’e özel olarak geliştirdiği S-Design versiyonunda mat yeşil renk seçeneği, ön tampon, yan etekler arka ışıklandırma ve 18 inçlik jantlar program kapsamında göze çarpan elemanlar arasında yer alıyor. Fiyat bilgisi henüz açıklanmaya modelde 140 beygir güç üreten 1.4 litrelik multijet motor ve çift kavrama DCT şanzıman görev yapıyor.

Çıktığı ilk günden itibaren satış rakamalarıyla markanın yüzünü güldüren Egea’nın (TIPO) S-Design versiyonunda ise Piano Black ızgara, bi-xenon farlar, yeni tasarıma sahip jantlar ve dört farklı renk seçeneği sunuluyor. İçerisinde de Piano Black detayları beraberinde getiren S-Design geliştirmesinde deri-kumaş karışımı detayları direksiyon ve viteste de görmek mümkün. FIAT Egea’nın bu özel versiyonlarında da standart modellerde sunulan 1.4 litre benzinli ve 1.6 litre dizel seçeneklerini sunuyor. Cenevre’nin en zengin bölümlerinden bir tanesi olacak FIAT standının detaylarını önümüzdeki hafta içerisinde göreceğiz.













0 comments