- Hyundai Motor Türkiye, İlk Elektrikli Aracı IONIQ 3’ün Üretimine Başladı
- Kia’nın Kompakt Elektrikli SUV Modeli EV2 Türkiye’de
- İtalyan Tutkusunun Hibrit Reformu: Alfa Romeo Junior Ibrida Speciale+
- Şehirde Elektrikli, Uzun Yolda Benzinli:Sadece Bir İllüzyon mu, Yoksa Gerçek Bir Mühendislik Harikası mı?
- Alınır mı? Uzak mı Durulmalı? Tüm Yönleriyle MG HS Plug-in Hybrid (EHS) İncelemesi‼️⚡
- Alpine A290 GTS: Dijital Çağın Cep Roketi
- EAT8’e Veda, Elektriğe Merhaba: C5 Aircross 1.2 Mild-Hybrid ile Ne Kadar Verimli?
- Crossover Dünyasının Yaramaz Çocuğu: 2026 Puma ST-Line Hem Az Yakıyor Hem Şımartıyor
- Mercedes-Benz Otomotiv ve En Yakıt İş Birliği ile Premium Konseptli İlk Hızlı Şarj İstasyonu Açıldı
- Keskin Hatlar, GR Ruhu ve Maksimum Tasarruf: Toyota C-HR 1.8 Hybrid GR Sport İncelemesi
Continental için Rekor Yıl!
Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Continental,2012 mali yılı sonuçlarını açıkladı. Avrupa çapında genel satışlarını 32,7 milyar Euro’ya yükselten Continental, önümüzdeki yıl için satışlarını yüzde 5 oranında arttırmayı hedefliyor. Kış lastiği kategorisinde ise Avrupa çapında 20 milyonun üzerinde satış gerçekleştiren Continental, bir önceki yıl açıkladığı hedeflerini aşarak rekor bir rakama imza attı.
Dünyanın en büyük uluslararası lastik tedarikçisi Continental, 2012 yılında, Avrupa’daki durgun otomotiv piyasasına rağmen satışlarını yüzde 7’den daha fazla arttırarak yaklaşık 32,7 milyar Euro’ya yükseltti. Continental, Avrupa’da 20,1 milyon kış lastiği, dünya çapında ise 21,4 milyon kış lastiği satış oranıyla, 2012 mali yılını kış lastiği satışlarında piyasa lideri olarak kapattı.
Continental Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Elmar Degenhart ABD’de düzenlenen Detroit Auto Show’da yaptığı açıklamalarda “Otomotiv piyasasındaki göstergeler, bir önceki yıla göre piyasaları daha da zorlayacak gibi görünse de; satışlarımızı yaklaşık yüzde 5 oranında arttırarak 2013 yılında 34 milyar Euro değerinde satış hacmine ulaşmayı hedefliyoruz.” dedi.
Bağımsız Test Kuruluşlarının Onayladığı Continental Kış Lastikleri Rekora Koştu!
Continental, 2011 yılındaki 19,8 milyon adet kış lastiği satış oranlarını, piyasadaki genel talebin yüzde 10 oranında bir düşüş göstermesine rağmen 21,4 milyon adede yükseltti. Bağımsız test kuruluşları tarafından yüksek performanslarının onaylandığı Continental kış lastikleri satış oranları hakkında, Continental AG Lastik Departmanı Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Nikolai Setzer “Avrupa piyasasında yeni bir rekora imza atarak bu piyasadaki iş oranımızı genişletmenin gururunu yaşıyoruz. Zorlu piyasadaki genel düşüşün aksine satışlarımızı bu yıl olduğu gibi yükseltmeyi sürdürmek için önümüzdeki dönemde de, Hanover merkezli Ar&Ge departmanımızdaki çalışmalarımızda teknolojilerimizi geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.








0 comments