- Pazarın Lideri, Jurinin de Favorisi: Renault Clio İkinci Kez “Türkiye’de Yılın Otomobili” Seçildi!
- Hem Şehirli Hem Tasarruflu: Yeni Peugeot 2008 Hybrid e-DCS6
- TURKA’nın Dev Ağı İçin İmzalar Atıldı: 81 İlde 249 İstasyon
- Verimlilikte Mühendislik Dersi: Çift motorlu e:HEV teknolojisi ve akıllı alan yönetimiyle 2026 Honda Jazz Crosstar mercek altında‼️
- Şehir Estetiği Arazi Ruhuyla Buluştu: Yeni Chery Tiggo 7 Artık 4×4!
- Şehrin Yeni Akıllısı: Opel Grandland Hibrit ile Hem Tarz Hem Tasarruf
- Honda Motosiklet Çamkıran İzmir’de Açıldı
- Otomotiv Satış Sonrası Endüstrisine 25 Yıldır Yön Veren Automechanika İstanbul 2026 Başladı
- Dayanıklılığın Şehirli Hali: Toyota Hilux 2.4L 4×2 Hi-Cruiser A/T
- Beklenen Güç Geldi: Renault Duster 1.3 TCe İle Performans Çıtasını Yükseltiyor
Türkiyemiz
Dünyada nereye gidersek gidelim, vatanımız burnumuzda tüter. Biraz uzak kalsak, orada bir vatandaşla karşılaşsak mutlu oluruz.
Her yıl binlerce turist ülkemizi görmeye geliyor. Haklı olarak da ülkemize hayran olarak gidiyorlar. Güzel vatanımın topraklarının büyük bir bölümü Anadolu’da küçük bir bölümü ise, Balkanların uzantısı olan Trakya’da bulunur. Üç tarafı denizlerle çevrili Türkiye, İstanbul Boğazı ile birbirinden ayrılan iki yarımadadan oluşur.
Bu Boğazlarımız Anadolu’yu Trakya’dan, yani Asya’yı Avrupa’dan ayırır. Ege Akdeniz, Karadeniz ve Marmara Denizi olarak dört denize kıyısı vardır. Farklı coğrafi ve iklim özelliklerine sahip olan ülkemizde sayısız tabiat güzellikleri bulunur. Farklı kültürlerin etkisinde şekillenen Anadolu Tarihi, kültürel miras açısından da benzersiz olmamızı sağlamıştır.
Ülkemizin her açıdan kıymetini bilerek onu korumalı en güzel şekilde temsil etmeliyiz. Ülkemiz için canımız pahasına çalışmalı, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Atatürk’ünde dediği gibi ilelebet muhafaza ve müdafaa etmeliyiz. Ayrıca bizim Anadolu insanlarının sıcakkanlı ve yardımsever oluşunun, dünyada bir örneği yoktur.
Saygı ve Sevgiyle…
Seda Sezer Şahin









0 comments