- Castrol, TransAnatolia’da Bir Kez Daha Performans ve Dayanıklılığın Peşinde
- TURKA 81 İlde Uygulanacak Sistemin İlk Örneğini İstanbul’da Tanıttı
- Şehrin Yeni Cep Herkülü: Hyundai Inster Dynamic Test Sürüşü
- Toyota’nın İki İkonu Yenilendi:Yeni Hilux Satışa Sunuldu, Yeni RAV4 Hybrid Tanıtıldı
- Hyundai Motor Türkiye, İlk Elektrikli Aracı IONIQ 3’ün Üretimine Başladı
- Kia’nın Kompakt Elektrikli SUV Modeli EV2 Türkiye’de
- İtalyan Tutkusunun Hibrit Reformu: Alfa Romeo Junior Ibrida Speciale+
- Şehirde Elektrikli, Uzun Yolda Benzinli:Sadece Bir İllüzyon mu, Yoksa Gerçek Bir Mühendislik Harikası mı?
- Alınır mı? Uzak mı Durulmalı? Tüm Yönleriyle MG HS Plug-in Hybrid (EHS) İncelemesi‼️⚡
- Alpine A290 GTS: Dijital Çağın Cep Roketi
750.000’inci Opel Insignia Banttan İndirildi!
2008 yılında üretimine başlanan Opel’in amiral gemisi Insignia modelinin 750 binincisi Opel’in Almanya’daki Rüsselsheim tesislerinde banttan indi. Üretim bandından inen tarihi model mavi renkli Insignia OPC Sports Tourer oldu.
2009 yılında “Yılın Otomobili” ödülünü kazanan Opel Insignia, 2013 yılında yeni versiyonu ile piyasaya sunuldu. Yeni nesil bilgi-eğlence sisteminin yanında yeni nesil motoru ve tamamı ile değişen görünümü ile bugüne kadar 155 binden fazla sipariş alarak Opel’in en çok satan dördüncü modeli oldu.
Opel CEO’su Dr. Karl-Thomas Neumann “Tüm ekip için özel bir gün. En başarılı modellerimizden Insignia’yı 750 bin kez üretmiş olduğumuz için gurur duyuyoruz. Ekipce kalite çizgimizi bu modelimiz ile belirledik. Insignia bizim amiral gemimiz ve dolayısıyla markamızın sembolü. Bizler bu otomobille tasarım, teknoloji ve kalite açısından nerede olduğumuzu gösteriyoruz. Insignia, Opel için kilit bir rol oynamakta.”
Insignia bu yılın sonunda OPC Sedan, Holden Insignia VXR olarak Avustralya ve Yeni Zelanda’da piyasaya sunulacak. Diğer bir sürpriz ise on yıl içerisinde farklı bir gövde tipi ile Rüsselsheim’da tanıtılacak olması.
Paris MS’de dünya prömiyerinin yapılan, Opel’in yeni geliştirdiği yeni nesil 2.0 litrelik turbo dizele sahip Insignia, 170 beygirlik dört silindirli motor gücü, düşük yakıt tüketimi, düşük emisyonunun yanı sıra düşük gürültü ve titreşim seviyeleri ile dikkat çekiyor. Ülkemiz pazarında ise ilgiyle beklenen 1.6 CDTi otomatik motor bu yılın Haziran ayında Insignia modeli satışa sunulacak.











0 comments