2022 Honda Civic Patent Görselleri Üzerinden Sızdı

By on 30 Eylül 2020

Ülkemizde ağırlıklı olarak LPG’li kombinasyonuyla tercih edilen Civic için önümüzdeki yıl yeni bir dönüm noktası olacak. 2022 model yılı üzerinden hissedilir revizyonları beraberinde getirmesi beklenen modelle ilgili bu beklentilere ilk cevap, sızdırılan patent görselleri üzerinden karşımıza çıkıyor.

CivicXI kaynaklı olarak servis edilen ve kısa sürede dış basında da yankı uyandıran 2020 Honda Civic sızıntısı yeni nesil Accord’da gördüğümüz dinamiklerin yansımalarını akıllara getiriyor. 4

2022-honda-civic

2018 model yılıyla tanıtılan ve otosevdası okuyucularının da büyük beğenisini kazanan Accord’un özellikle ön bölümünde kullanılan yüz çizgilerinin artık Civic için de ciddi oranda masada olduğunu görüyoruz. Patent görsellerindeki detaylara baktığımızda önden daha yatay bir şekle sahip yeni farlarla çevrili revize edilmiş bir ızgara karşımıza çıkıyor.

2022-honda-civic-1

Ön tampon da bu operasyon kapsamında değişimden nasibini alacak gibi gözüküyor. Hatcback versiyonunu içeren bu sızıntının arka bölümü ise akıllarımıza Kia Stinger’i getiriyor. Özellikle yeni stop lamba diziliminin bu hissiyattın temelini oluşturduğunu söyleyebiliriz.

2022-honda-civic-2

Yeni model ayrıca arka tampon ve entegre spoyler ile fark oluşturacak. Yeni Civic aslında üretim konusundaki önemli soru işaretlerin gölgesinde karşımıza çıkarılacak. 2022 yılında Türkiye’deki fabrikasını kapacak olan Honda, geçtiğimiz günlerde İngiltere’deki operasyonları içinde benzer bir adımla gündeme gelmişti.

Bu doğrultuda gözler ağırlıklı olarak Amerika’daki tesislerde olacak. Önümüzdeki yılın bahar döneminde tanıtılması beklenen modelin satış süreci de piyasaya göre şekillenecek.

About Hakan Alkan

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir