2016 İlkbahar Yaz Modası!

By on 04 Nisan 2016

İnce askılı elbiseler, ipek, saten kumaşlar, pijama elbiseler kalın, ince enine yada boyuna çizgilerle daha belirili hale geliyor.

Eskitilmiş ve yıpratılmış kumaşlar ‘Vintage’ aşkımızı kabartıyor…

milano-moda-haftasi-2016-ilkbahar-yaz-dolce-gabbana-defilesi-koleksiyon-mns-mkl-mnkFırfır ve volanlar, derin V yaka elbiseler,bluzlar yaz modasına hareket kattı…

Zamansız tarzıyla gömlekler, bu yaz kısa kollu ve beyaz ‘Oxford’ gömlekler, yeni sezonda yine kurtarıcı. Kabarık omuzlar hacimli tasarımlar, ip ve püsküller zarafetin simgesi oluyor.

Mantar-Kısa-Saç-ModelleriJean’lerin muhteşem dönüşüne şahit oluyoruz, yüksek bel modası, ceket ve bluzlarda Lazer kesimler, çiçek aplikler ve fırfır detayları,denim kumaşı, başka bir boyuta taşıyor.

Ayrıca el emeği tığlar, nakışlar, delikli kumaşlar her parçaya yaşanmışlık kazandıran, detaylar var. Latin rüzgarları da moda dünyasını hakimiyet altına aldı.

dsfdffd

Flamenko etekler, volanlar, fırfırları havalı etekler, tiril tiril elbiselerle Latin modasını destekleyebilirsiniz. Ayrıca bu yaz capcanlı renkleri gardırobunuza dahil etmeyi unutmayın…

Ayrıca aksesuarlarda üst üste bir görünüm oluşturan, zırhı anımsatan görüntüler çok sevildi…

mantar-kafa70’ler 60’lar 90’ların zarif saçları ve mantar kafalı saçlarda bu sene çok moda.

Bu yaz tatiliniz gök kuşağı renklerinde geçsin

Hoşçakalın…

About Hakan Alkan

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir