- Brisa’dan “Kışa Güvenli Hazırlık” Çağrısı
- Yeni Citroën C5 Aircross Türkiye’de
- Petlas’tan Motor Sporlarına Tam Destek
- JAECOO 7 Premium Gövde Rengi Yelpazesini Genişletti
- Chery’nin Kaplanları Tamamen Yenilenen Tasarım ve Donanımlarıyla Türkiye’de Yollara Çıktı
- Brisa ve Enerjisa Üretim’den Karbon Yönetiminde Yapay Zeka Destekli Çözüm
- Yeni Chery TIGGO7 Türkiye’de
- Mercedes-Benz Sprinter, Kamyonet Olarak Yeniden Türkiye’de
- Klasik Araç Tutkunları 2plan Terminal’de Buluşuyor
- BYD Türkiye, SEALION 7 ve ATTO 2 ile Elektrikli SUV Ailesini Genişletiyor
Yunanistan Rallisi son Sürat Devam Ediyor!
Yunanistan Antika Otomobil Kulübü PHILPA tarafından her yıl düzenlenen geleneksel Philpa Uluslararası Klasik Otomobil Rallisi Yunanistan’ın Pelion Bölgesi’nde başladı. Araçlar Volos kentinde start alarak, ilk gün zorlu parkurların bulunduğu Agria-Drakia-Hania etabını ve ikinci gün Lechonia-Vizitsa-Neochori etabını tamamladı.
Ülkemizden Pergel İnşaat ralli takımı P+M Team adına 1957 model Volkswagen Karman Ghia Convertible ile Trıpmaster grubunda E kategorisinde yarışan geçen yılın şampiyon çifti Sinan Evman – Demet Evman, ilk iki günü kategorisinde birinci olarak tamamladı.
P+M Team’in ikinci ekibi 1973 model Porsche 914 ile Trıpmaster grubunda G kategorisinde yarışan Opr. Dr. Serdar EVMAN ve Burak Doğansoysal ikilisi ise, rallinin ilk iki gününü kendi kategorilerinde dördüncü olarak tamamladılar. 3 gün sürecek zorlu rallinin son gününde ise Portaria-Makrinitsa etabı gerçekleştirilecek. Rallinin sonucu merakla bekleniyor.









0 comments