- Türkiye’de Yılın Otomobili “BYD SEAL U” Seçildi
- Citroën C3 Aircross Türkiye’de
- Türkiye’nin En Erişilebilir Elektrikli Otomobili Citroën Ë-C3 Yollara Çıktı
- Türkiye’de Yılın Otomobili Yarışması’nda Test Sürüşleri Tamamlandı
- Hyundai Motor Türkiye İSO 500’de İlk 10’da
- Şehrin Yeni Elektriklisi Hyundai INSTER Şimdi Türkiye’de
- Her Günün Macerasına Hazır Yeni Opel Frontera Türkiye’de
- JAECOO 7 Kullanıcılarına Sıra Dışı Lüks SUV Deneyimi Yaşatıyor
- BYD’nin Elektrikli Sportif Sedanı SEAL,Türkiye’ye Özel Üretilen 160 kW’lık Versiyonuyla Yollara Çıkıyor
- Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili Seçilen Hyundai INSTER, Mayıs Ayında Türkiye’de Satışa Sunuluyor
Toyota ve Panasonıc İşbirliği İle Japonya’da Otomobiller Ev Aletlerine Bağlanacak!

Yeniliklerin öncüsü Toyota, Panasonic işbirliği ile araç içinden ev aletlerinin kumanda edilmesini sağlayan teknolojiyi geliştirdiklerini duyurdu. Bu teknoloji ile tüm Toyota sürücülerinin günlük hayatı daha kolay ve konforlu olacak.
Otomobillerin ev aletlerine bağlanmasını sağlayan yeni nesil telematik sistemler geliştirmek üzere Haziran 2013’te anlaşma yapan Toyota ve Panasonic, o tarihten itibaren iki markanın “bulut sistemlerini” birbirine bağlayacak bir arayüz geliştirdi.
Bu sistem ile donatılan otomobilleri kullananlar, aracın GPS sistemine bağlı olan bir aplikasyon ile evden ayrılmadan önce örneğin klimanın kapatılmasını, eve gelmeden önce klimanın çalıştırılmasını, sıcaklık ayarının yapılabilmesine olanak sağlayabiliyor.
Bu teknolojinin ilk olarak bu yılın ikinci yarısından itibaren Japonya’da uygulanmaya başlanacağı duyuruldu.
0 comments