- Brisa’dan “Kışa Güvenli Hazırlık” Çağrısı
- Yeni Citroën C5 Aircross Türkiye’de
- Petlas’tan Motor Sporlarına Tam Destek
- JAECOO 7 Premium Gövde Rengi Yelpazesini Genişletti
- Chery’nin Kaplanları Tamamen Yenilenen Tasarım ve Donanımlarıyla Türkiye’de Yollara Çıktı
- Brisa ve Enerjisa Üretim’den Karbon Yönetiminde Yapay Zeka Destekli Çözüm
- Yeni Chery TIGGO7 Türkiye’de
- Mercedes-Benz Sprinter, Kamyonet Olarak Yeniden Türkiye’de
- Klasik Araç Tutkunları 2plan Terminal’de Buluşuyor
- BYD Türkiye, SEALION 7 ve ATTO 2 ile Elektrikli SUV Ailesini Genişletiyor
TEMSA, 15 Bininci Prestij’i Banttan İndirdi
Türkiye otobüs pazarının lider markası TEMSA, 15 bininci Prestij’i banttan indirdi. Prestij SX modelinin banttan inişi tüm TEMSA çalışanlarının katılımı ile kutlandı.
Prestij üretimine 1992 yılında başlayan TEMSA, 15 bininci Prestij’in üretimini gerçekleştirerek, 28 Aralık 2016 Çarşamba günü görkemli bir törenle banttan indirdi. TEMSA fabrikasında düzenlenen törene TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik ve 1700 TEMSA çalışanı katıldı.
Prestij efsanesi 1992 yılında başladı
Prestij efsanesinin 1992 yılında başladığına dikkat çeken Dinçer Çelik, “Kullanıcısı için her zaman güçlü, yakışıklı ve havalı, yolcusu içinse konforlu, rahat ve ferah oldu Prestij… Her daim kendi segmentinin lideri ve otobüsçünün ekmek teknesi oldu. Zamana hep uyum sağladı Prestij; modernleşti, yenilendi ve gelişti. Yıllarca okul ve personel servisçilerinin, yakın mesafe taşımacıların ve turizmcilerin gözdesi oldu. Son olarak, yepyeni tasarımıyla, daha modern görünümüyle ve üstün donanımlarıyla Prestij SX ismiyle 21 Mart 2016’da Türkiye’nin beğenisine sunuldu. 2016 yılında satılan Prestij sayısı 1053 adet oldu” dedi.
2016’da 15 bininci Prestij
“Bugün TEMSA için gurur verici bir gün” diyen Dinçer Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: “1992 yılından beri üretimini gerçekleştirdiğimiz midibüs segmentinde Prestij aracımızın 15 binincisini banttan indiriyoruz. Önümüzdeki süreçte 20 binincinin de gururunu yaşamak mümkün olacaktır buna inanıyoruz. Çünkü TEMSA, büyüyen ürün gamı ve pazar payı ile Türkiye otobüs pazarının lider markası konumuna geldi. Her ihtiyaca yönelik üretimini gerçekleştirdiği araçlarla hızlı çözümler sunarak pazarda teknolojisiyle, maliyet avantajları ile fark yarattı. Bu fark da bizi liderlik konumuna taşıdı. Gelinen bu nokta mühendislerimizin, işçilerimizin ve yönetim biriminin katkısı, Sabancı Holding yönetiminin bize güvenmesi ve sonuna kadar desteklemesinin sonucunda gerçekleşti” diye konuştu.
















0 comments