- Brisa’dan “Kışa Güvenli Hazırlık” Çağrısı
- Yeni Citroën C5 Aircross Türkiye’de
- Petlas’tan Motor Sporlarına Tam Destek
- JAECOO 7 Premium Gövde Rengi Yelpazesini Genişletti
- Chery’nin Kaplanları Tamamen Yenilenen Tasarım ve Donanımlarıyla Türkiye’de Yollara Çıktı
- Brisa ve Enerjisa Üretim’den Karbon Yönetiminde Yapay Zeka Destekli Çözüm
- Yeni Chery TIGGO7 Türkiye’de
- Mercedes-Benz Sprinter, Kamyonet Olarak Yeniden Türkiye’de
- Klasik Araç Tutkunları 2plan Terminal’de Buluşuyor
- BYD Türkiye, SEALION 7 ve ATTO 2 ile Elektrikli SUV Ailesini Genişletiyor
Renault’dan Kasım Ayında “Sıfır Faiz” Ve “Şimdi Al, İlkbaharda Öde” Fırsatı!
Renault, Kasım ayında müşterilerine “Sıfır Faiz” ve “Şimdi Al İlkbahar’da Öde” kampanyası ile cazip bir teklif sunuyor. Kampanya kapsamında 18.000TL kredi kullanan müşteriler 18 ay “sıfır” faiz* ile geri ödeme yapabiliyor.
Yepyeni bir Renault sahibi olmak isteyenler, otomobillerini şimdi alıp ödemelerine 2013 ilkbaharda başlıyor. Renault’da tüm binek modellerinde* geçerli olan kampanyada 18 ay sıfır faiz fırsatının yanısıra 48.000 TL için 48 aya kadar vadeler için %0,89 “sabit faiz” oranı ile avantajlı kredi fırsatı da tüm Renault binek araçlarda devam ediyor.
Kampanya kapsamında Yeni Megane HB 34.950TL, Yeni Megane Sport Tourer 51.550TL, Fluence 1.6 16V 37.950TL, Yeni Scenic 1.5dCi 58.950TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca ticari araç sahibi olmak isteyen müşteriler için Renault Master modelinde 36.000 TL 36 ay %0,95 faiz kampanyası yer alıyor.









0 comments