Son Dakika Haber
- Türkiye’de Yılın Otomobili “BYD SEAL U” Seçildi
- Citroën C3 Aircross Türkiye’de
- Türkiye’nin En Erişilebilir Elektrikli Otomobili Citroën Ë-C3 Yollara Çıktı
- Türkiye’de Yılın Otomobili Yarışması’nda Test Sürüşleri Tamamlandı
- Hyundai Motor Türkiye İSO 500’de İlk 10’da
- Şehrin Yeni Elektriklisi Hyundai INSTER Şimdi Türkiye’de
- Her Günün Macerasına Hazır Yeni Opel Frontera Türkiye’de
- JAECOO 7 Kullanıcılarına Sıra Dışı Lüks SUV Deneyimi Yaşatıyor
- BYD’nin Elektrikli Sportif Sedanı SEAL,Türkiye’ye Özel Üretilen 160 kW’lık Versiyonuyla Yollara Çıkıyor
- Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili Seçilen Hyundai INSTER, Mayıs Ayında Türkiye’de Satışa Sunuluyor
Renault ve Dacia Frankfurt Fuarına Çıkarma Yapacak
By Hakan Alkan on 28 Ağustos 2015

Renault ve Dacia Frankfurt Otomobil Fuarı’nın 15 – 16 Eylül tarihlerindeki basın günlerinde 8. Salon’da yerlerini alıyor. Yeni Megane’ın dünya prömiyeri ve basın toplantısı Renault Grubu üst düzey yetkililerinin katılımlarıyla gerçekleşecek.
Renault standında,
- Frankfurt Otomobil Fuarı’nda Yeni Megane’ın dünya prömiyeri Renault Grubu Başkanı Carlos Ghosn tarafından gerçekleştiriliyor olacak.
- Yeni Renault Megane’ın dünya prömiyerinin yanı sıra yaz aylarında ilk gösterimi yapılan Renault Talisman sedan ve Sport Tourer verisyonları ile ilk kez otomobilseverlerle buluşacak.
- Renault standında ayrıca Yeni Espace ve Kadjar modelleri de yerlerini alacak.
Dacia standında ise iki yenilik dikkat çekiyor:
- Dacia markasında ilk kez, Easy-R yarı otomatik vites kutusu ile Logan, Logan MCV, Sandero ve Sandero Stepway sergileniyor.
- Ayrıca Duster 2016 Edition yeni donanım ve tasarım ayrıntılarına sahip.
15 Eylül’de saat 15.00’te Carlos Ghosn’un katılımı ile yapılacak basın toplantısı www.media.renault.com / www.group.renault.com sitelerinden izlenebilecek.
0 comments