- Brisa’dan “Kışa Güvenli Hazırlık” Çağrısı
- Yeni Citroën C5 Aircross Türkiye’de
- Petlas’tan Motor Sporlarına Tam Destek
- JAECOO 7 Premium Gövde Rengi Yelpazesini Genişletti
- Chery’nin Kaplanları Tamamen Yenilenen Tasarım ve Donanımlarıyla Türkiye’de Yollara Çıktı
- Brisa ve Enerjisa Üretim’den Karbon Yönetiminde Yapay Zeka Destekli Çözüm
- Yeni Chery TIGGO7 Türkiye’de
- Mercedes-Benz Sprinter, Kamyonet Olarak Yeniden Türkiye’de
- Klasik Araç Tutkunları 2plan Terminal’de Buluşuyor
- BYD Türkiye, SEALION 7 ve ATTO 2 ile Elektrikli SUV Ailesini Genişletiyor
PIRELLI 2011 YILININ EN İYİ TEDARİKÇİLERİNİ AÇIKLADI
Pirelli, 2011 yılının en iyi tedarikçilerini belirledi. Bu yıl Pirelli Başkan ve CEO’su Marco Tronchetti Provera ve Satın Alma Direktörü Carlo Costa’nın ev sahipliğinde ilki gerçekleşen Pirelli Tedarikçi Ödülleri’nde; kalite, inovasyon ve rekabet gücü ön planda yer aldı.
İtalya’nın Milano kentinde gerçekleşen Pirelli Tedarikçi Ödülleri töreninde 2011 yılının en iyi tedarikçileri belirlendi. Pirelli Başkan ve CEO’su Marco Tronchetti Provera ve Satın Alma Direktörü Carlo Costa şirketin Milano’dakimerkezinde yapılan törene ev sahipliği yaptı.
Pirelli en iyi tedarikçisini belirlerken; kalite, yenilikçilik, hız, toplam maliyet, sürdürülebilirlik, global duruş ve hizmet düzeyi gibi kriterleri göz önünde bulundurdu. Pirelli’ye göre 2011 yılının en iyi tedarikçileri; PT. Aneka Bumi Pratama, Columbian Chemicals Company, HF Tire Tech Group, Nynas AB, Rhodia SA, Styron GMBH, Techedge SpA, and Value Team SpA oldu.
Pirelli’nin gerçekleştirmiş olduğu 2011 yılı En İyi Tedarikçi Ödül Töreni, Pirelli tedarikçilerinin uzmanlıklarının ödüllendirilmesinin yanı sıra; servis ve işbirliğinin kalitesini devamlı olarak artırması açısından da önem taşıyor.
Ödül töreninde açıklama yapan Pirelli Başkan ve CEO’su Marco Tronchetti Provera, 2015 yılı itibariyle dünya lideri olmayı planladıkları premium segmente yönelik özel stratejilerini paylaşırken, Pirelli Satın Alma Direktörü Carlo Costa Pirelli’nin premium stratejisi dahilindegerçekleştirilen partnerseçimi ve sektördekitedarikçi ilişkileri konusunda açıklamalarda bulundu.









0 comments