- Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili Seçilen Hyundai INSTER, Mayıs Ayında Türkiye’de Satışa Sunuluyor
- Toyota Yeni Ticari Araçlarla Segmentteki İddiasını “Bambaşka” Bir Yere Taşıdı
- Nissan Türkiye, Townstar İle Hafif Ticari Araç Pazarına Girdi
- Türkiye’de Yılın Otomobili İçin Yarışacak 7 Finalist Belli Oldu
- Petlas, Prestige Sport ile Premium Segmentte İddialı
- Türkiye’de Yılın Otomobili Seçiminde 42 Model Yarışacak
- Koçaslanlar’dan Bayram Yolculuğu İçin Önemli Araç Bakım Uyarısı
- Ford Otosan, Ankara Akyurt’ta Yeni Yedek Parça Dağıtım Merkezi Açtı
- Yeni BMW iX 700 km Varan Menzili ve Yenilenen Tasarımıyla Yollarda
- Volkswagen Ticari Araç’ın eHybrid Modeli Multivan Yenilenen Özellikleriyle Satışa Sunuldu
Mazda HAZUMI, Cenevre Otomobil Fuarında görücüye çıkacak

Mazda, 84. Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarında gelecek nesil subkompakt konsepti Mazda HAZUMI’yi görücüye çıkarıyor. Fuarda gerçekleştirilecek bir başka dünya prömiyeri ise alışılmışa meydan okuyan Japon otomobil üreticisinin yeni temiz dizel motoru SKYACTIV-D 1.5 olacak.
Japoncada “zıplama” veya “sıçrama” anlamına gelen HAZUMI adı, enerji dolu gözüken küçük araca çok iyi uyuyor. Mazda’nın mühendislik ilkelerinden hiçbir ödün verilmeden üretilen HAZUMI, şirketin gelecek nesil subkompakt aracının ideal formunu ifade ediyor.
Mazda aynı zamanda, yeni geliştirilen küçük hacimli temiz dizel motoru SKYACTIV-D 1.5’i de sunacak. Öte yandan, tüm zamanların en çok satan roadster aracı olan ikonik Mazda MX-5’in 25. yıldönümü kutlanacak.
6 – 16 Mart tarihleri arasında halka açık olacak fuarda basın günleri 4 – 5 Mart tarihlerinde düzenlenecek. Mazda, 4 Mart Salı günü öğleden sonra saat 14.00 – 14.15 arasında 5. salon’da bir basın toplantısı düzenleyecek.
0 comments