- Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili Seçilen Hyundai INSTER, Mayıs Ayında Türkiye’de Satışa Sunuluyor
- Toyota Yeni Ticari Araçlarla Segmentteki İddiasını “Bambaşka” Bir Yere Taşıdı
- Nissan Türkiye, Townstar İle Hafif Ticari Araç Pazarına Girdi
- Türkiye’de Yılın Otomobili İçin Yarışacak 7 Finalist Belli Oldu
- Petlas, Prestige Sport ile Premium Segmentte İddialı
- Türkiye’de Yılın Otomobili Seçiminde 42 Model Yarışacak
- Koçaslanlar’dan Bayram Yolculuğu İçin Önemli Araç Bakım Uyarısı
- Ford Otosan, Ankara Akyurt’ta Yeni Yedek Parça Dağıtım Merkezi Açtı
- Yeni BMW iX 700 km Varan Menzili ve Yenilenen Tasarımıyla Yollarda
- Volkswagen Ticari Araç’ın eHybrid Modeli Multivan Yenilenen Özellikleriyle Satışa Sunuldu
Koruncuklar İçin Rüzgar Opel’le Esecek

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk) yararına bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Koruncak Sörf Festivali Opel Türkiye’nin desteği ile gerçekleştirilecek. 25-26 Ağustos tarihlerinde Çağla Kubat Windsorf Akademi Alaçatı’da katılımcılar kıyasıya mücadele edecekler.
13 yaş altı, 17 yaş altı ve 21 yaş altı olmak üzere farklı kategorilerde yarışacak 200’e yakın katılımcının ilgili kategorilerdeki kupalar için yarışacağı etkinlik süresinde katılımcılar ve seyirciler konserler, dj performansları parti ve çeşitli aktiviteler ile keyifli zaman geçirecekler.
Opel test araçlarının da hazır bulunacağı etkinlikte meraklılar gün boyunca test sürüşleri de yapabilecekler.
Etkinlik hakkında açıklama yapan Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik: “Her çocuğun şevkat, sevgi ve anlayış görme, yeterli beslenme, sağlıklı ortamda yaşama, oyun ve eğlence olanaklarından yararlanma, çağdaş eğitim alma ve yeteneklerini geliştirmesi için önemli çalışmalar yapan Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımız yararına hayata geçirilecek bu etkinliğe herkesi davet ediyor ve bu heyecana ortak olmaya çağırıyorum” dedi.
0 comments