- Türkiye’de Yılın Otomobili “BYD SEAL U” Seçildi
- Citroën C3 Aircross Türkiye’de
- Türkiye’nin En Erişilebilir Elektrikli Otomobili Citroën Ë-C3 Yollara Çıktı
- Türkiye’de Yılın Otomobili Yarışması’nda Test Sürüşleri Tamamlandı
- Hyundai Motor Türkiye İSO 500’de İlk 10’da
- Şehrin Yeni Elektriklisi Hyundai INSTER Şimdi Türkiye’de
- Her Günün Macerasına Hazır Yeni Opel Frontera Türkiye’de
- JAECOO 7 Kullanıcılarına Sıra Dışı Lüks SUV Deneyimi Yaşatıyor
- BYD’nin Elektrikli Sportif Sedanı SEAL,Türkiye’ye Özel Üretilen 160 kW’lık Versiyonuyla Yollara Çıkıyor
- Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili Seçilen Hyundai INSTER, Mayıs Ayında Türkiye’de Satışa Sunuluyor
Karşınızda DS 7 Crossback E-Tense Hibrit ve Öne Çıkan Özellikleri

Kısa süre önce Türkiye’ye de giriş yapan DS, ilk modelinin ardından 3 Crossback modelini de oyuna süreceğinin duyurusunu gerçekleştirdi. İlk kez Paris Otomobil Fuarı’nda gösterimi yapılacak bu otomobilde tamamen elektrikli platformunu da devreye sokan fransız üretici, organizasyona merakla beklenen diğer üyesini de getireceğini duyurdu.
Premium C SUV segmentinde yer alan modeli 7 Crossback‘in hibrit versiyonu olan E-TENSE 4×4, kendisini bekleyenleri tatmin edecek performans rakamlarına sahip. 300 beygirlik güç ve 450 Nm tork değerlerine sahip olan otomobilin 50 kilometre saf elektrik menzil sunması gün içerisindeki ihtiyaçların karşılanması adına yeterli bir rakam. Şanzıman ayağında ise 8 ileri değerli otomatik ünitenin kullanıldığını da ilk aşamada sizlerle paylaşalım.
Elektrik üzerindeki yeteneklerine baktığımızda DS 7 Crossback E-Tense’in ivmelenme konusunda da 135 km/s‘lik maksimum hızı söz konusu. Bataryaların şarjı azaldığında veya maksimum çekiş gereken durumlarda gereken gücü içten yanmalı motor sağlıyor.
Zero emission, Sport, Hybrid ve 4WD olmak üzere dört farklı sürüş modu ve enerji geri kazanımı üzerine kurulan “BRAKE” fonksiyonu da sürüş dinamiklerini etkileyen parçalar arasında. DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4’ün bataryası 32 Amper’lik Wallbox üzerinden 6,6 kW şarj ünitesi ile 2 saatte, geleneksel topraklı priz üzerinden ise 8 saatte şarj edilebiliyor. Diğer tüm detayları üzerinden standart versiyon ile benzeşen hibritin satış süreci de kısa süre içerinide netlik kazanacak.
0 comments