- Citroën C3 Aircross Türkiye’de
- Türkiye’nin En Erişilebilir Elektrikli Otomobili Citroën Ë-C3 Yollara Çıktı
- Türkiye’de Yılın Otomobili Yarışması’nda Test Sürüşleri Tamamlandı
- Hyundai Motor Türkiye İSO 500’de İlk 10’da
- Şehrin Yeni Elektriklisi Hyundai INSTER Şimdi Türkiye’de
- Her Günün Macerasına Hazır Yeni Opel Frontera Türkiye’de
- JAECOO 7 Kullanıcılarına Sıra Dışı Lüks SUV Deneyimi Yaşatıyor
- BYD’nin Elektrikli Sportif Sedanı SEAL,Türkiye’ye Özel Üretilen 160 kW’lık Versiyonuyla Yollara Çıkıyor
- Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili Seçilen Hyundai INSTER, Mayıs Ayında Türkiye’de Satışa Sunuluyor
- Toyota Yeni Ticari Araçlarla Segmentteki İddiasını “Bambaşka” Bir Yere Taşıdı
Jaguar Yarışlara Geri Dönüyor

2016 Ekim ayından itibaren Jaguar Racing, tamamen elektrikli ilk Jaguar yarış otomobili olan I-TYPE 1 ile FIA Formula E üçüncü sezonunda yarışacak. FIA Formula E, elektrikli otomobillerin katıldığı dünyanın ilk global tek kişilik otomobil şampiyonasıdır.
Jaguar’ın mükemmel yarış genlerini taşıyan yeni neslinin habercisi I-TYPE 1 , 200 kw (270 bg) güç ile 0’dan 100 km’ye 2.9 sn’de çıkabilmekte ve saatte 225 km azami hıza erişebilmektedir. Formula E’nin zorlu şehir merkezi etaplarının üstesinden gelecek şekilde tasarlanmıştır.
Jaguar Collections Centre’daki tanıtım etkinliğinde yeni Jaguar I-TYPE 1 için ekibin resmi sürücüsü Ho-Pin Tung tarafından markanın “Yenilik için Yarışma” ilkesini vurgulayan etkileyici bir tanıtım gerçekleştirildi. “Yenilik için Yarışma” ilkesi ile elektrikli otomobil algısını değiştirmeye, yeni elektrik teknolojisini geliştirmeye ve bu alanda yeni nesillere ilham vermeye odaklanıyor.
0 comments