- Brisa’dan “Kışa Güvenli Hazırlık” Çağrısı
- Yeni Citroën C5 Aircross Türkiye’de
- Petlas’tan Motor Sporlarına Tam Destek
- JAECOO 7 Premium Gövde Rengi Yelpazesini Genişletti
- Chery’nin Kaplanları Tamamen Yenilenen Tasarım ve Donanımlarıyla Türkiye’de Yollara Çıktı
- Brisa ve Enerjisa Üretim’den Karbon Yönetiminde Yapay Zeka Destekli Çözüm
- Yeni Chery TIGGO7 Türkiye’de
- Mercedes-Benz Sprinter, Kamyonet Olarak Yeniden Türkiye’de
- Klasik Araç Tutkunları 2plan Terminal’de Buluşuyor
- BYD Türkiye, SEALION 7 ve ATTO 2 ile Elektrikli SUV Ailesini Genişletiyor
Goodyear’dan Ticari Lastikler Direktörlüğü’ne yeni atama…
Dünyanın 110 yılı aşkın süredir en büyük lastik üreticilerinden Goodyear’da 12 Mart 2012 itibarı ile Ticari Lastikler Direktörlüğü görevine Mahmut Sarıoğlu getirildi. 1995 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, Elektrik – Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Sarıoğlu, profesyonel çalışma hayatına 1995 yılında Enerji Tasarruf Sistemleri A.Ş’de Saha Satış Mühendisi olarak başladı.
Sarıoğlu, 1997 – 1999 yılları arasında ABB Elektrik Sanayi A.Ş’de Satış Mühendisi ve Özel Müşteriler Satış Müdürlüğü, 1999 – 2000 arasında 3M Sanayi ve Ticaret A.Ş’de Pazarlama Koordinatörlüğü görevlerini üstlendi.
2000 yılından 2005 yılına kadar General Electric’te sırasıyla Pazarlama Müdürü, Tüketici Kanalı Pazarlama Müdürü ve Satış ve Pazarlama Müdürlüğü görevlerini yürüten Sarıoğlu, 2006-2011 yılları arasında, yine aynı firmada Türkiye, İsrail, Türki Cumhuriyetleri kapsayan Ülke Müdürlüğü görevlerini üstlendi.
Son olarak Johnson Controls Inc.’de Türkiye ve Hazar Bölgesi’nden sorumlu Kontrol, Yangın ve Güvenlik Birim Müdürü olarak görev yapan Sarıoğlu, evli ve bir çocuk babasıdır.












0 comments