- Citroën C3 Aircross Türkiye’de
- Türkiye’nin En Erişilebilir Elektrikli Otomobili Citroën Ë-C3 Yollara Çıktı
- Türkiye’de Yılın Otomobili Yarışması’nda Test Sürüşleri Tamamlandı
- Hyundai Motor Türkiye İSO 500’de İlk 10’da
- Şehrin Yeni Elektriklisi Hyundai INSTER Şimdi Türkiye’de
- Her Günün Macerasına Hazır Yeni Opel Frontera Türkiye’de
- JAECOO 7 Kullanıcılarına Sıra Dışı Lüks SUV Deneyimi Yaşatıyor
- BYD’nin Elektrikli Sportif Sedanı SEAL,Türkiye’ye Özel Üretilen 160 kW’lık Versiyonuyla Yollara Çıkıyor
- Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili Seçilen Hyundai INSTER, Mayıs Ayında Türkiye’de Satışa Sunuluyor
- Toyota Yeni Ticari Araçlarla Segmentteki İddiasını “Bambaşka” Bir Yere Taşıdı
Fluence Z.E. Roadshow Aydın’da…

Bursa Oyak Renault Fabrikaları’nda üretilen elektrik motorlu Fluence’ın, 2011 yılında başlayan kamu kuruluşlarına satışının ardından Mayıs 2012’den bu yana nihai tüketiciye satışı gerçekleştiriliyor.
Renault markası, 4 farklı elektrik motorlu araç modelinin seri üretimini gerçekleştiren dünyadaki tek öncü markadır. Bu devrimsel nitelikteki yeni teknolojinin geniş kitlelere tanıtımını gerçekleştirmek üzere, Türkiye’de bir Fluence Z.E. Roadshow düzenleniyor. Roadshow kapsamında Muğla, Manisa, Çanakkale, Aydın, Eskişehir, Trabzon, Samsun, Kayseri, Tekirdağ olmak üzere 9 ilde konferans, tanıtım ve deneme sürüşü organize ediliyor.
Muğla, Manisa, Çanakkale ve Tekirdağ’ın ardından Fluence Z.E. Roadshow’un son durağı Aydın oldu. Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı Ercan Çerçioğlu ve Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Mustafa Birincioğlu’nun katılımlarıyla gerçekleşen organizasyon, Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar’ın konuşmacılığını üstlendiği konferans ile başladı. Ardından Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı Ercan Çerçioğlu, Fluence Z.E. ile bir deneme sürüşü yaptı.
Fluence Z.E., Başbakanlık, T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Konya Valiliği, ,Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Manisa Belediyesi, İstanbul ili Kadıköy Belediyesi elektrik motorlu araç kullanan kamu kuruluşları arasında yer alıyor.
Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar: “Dünyada olası bir çevre felaketine biz de otomobil sektörü olarak duyarlı olmak zorundayız. Renault markasının öncüsü olduğu elektrik motorlu otomobiller devrimsel nitelikte yeni bir teknoloji. Fluence Z.E. kullanımının geniş kitlelere ulaşması ile insan sağlığı ve çevreyi korumaya destek olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.” dedi.
0 comments