- Petlas’tan Motor Sporlarına Tam Destek
- JAECOO 7 Premium Gövde Rengi Yelpazesini Genişletti
- Chery’nin Kaplanları Tamamen Yenilenen Tasarım ve Donanımlarıyla Türkiye’de Yollara Çıktı
- Brisa ve Enerjisa Üretim’den Karbon Yönetiminde Yapay Zeka Destekli Çözüm
- Yeni Chery TIGGO7 Türkiye’de
- Mercedes-Benz Sprinter, Kamyonet Olarak Yeniden Türkiye’de
- Klasik Araç Tutkunları 2plan Terminal’de Buluşuyor
- BYD Türkiye, SEALION 7 ve ATTO 2 ile Elektrikli SUV Ailesini Genişletiyor
- 715 km Menzilli Mercedes CLA Yollara Çıktı
- FIVA WORLD RALLY ISTANBUL CUMHURİYET RALLİSİ: 24-26 Ekim’de Düzenleniyor
Continental’in Yeni Yaz Lastiği ContiSportContact 5 P Autobild Dergisi’nin Testini Birincilikle Tamamladı
Continental’in yeni yaz lastiği ContiSportContact 5 P, AutoBild Dergisi’nin gerçekleştirdiği testte, sekiz rakibinin önüne geçerek ilk sıraya yerleşti ve “sınıfının en iyi spor lastiği” seçildi.
Avrupa’nın en büyük, dünyanın üçüncü büyük otomotiv yan sanayi tedarikçisi ve en büyük orijinal ekipman lastik tedarikçisi Continental’in yeni yaz lastiği ContiSportContact 5 P, AutoBild Dergisi’nin gerçekleştirdiği yaz lastiği testinde sekiz rakibini geride bırakarak birinci oldu!
ContiSportContact 5 P, 245/30 ZR 20 boyut kategorisinde gerçekleştirilen testte “virajlarda sağlam kavrama ve ıslak zeminde yüksek kesinliğe sahip yol tutuşu, ıslak yolda üstün kavrama, güvenlik ve kısa duruş mesafesi” gibi özelliklerinden dolayı uzmanlar tarafından “sınıfının en iyi spor lastiği” seçildi.
”Lastik testlerinde VW Scirocco R model araç kullanılmıştır”











0 comments