- Türkiye’de Yılın Otomobili “BYD SEAL U” Seçildi
- Citroën C3 Aircross Türkiye’de
- Türkiye’nin En Erişilebilir Elektrikli Otomobili Citroën Ë-C3 Yollara Çıktı
- Türkiye’de Yılın Otomobili Yarışması’nda Test Sürüşleri Tamamlandı
- Hyundai Motor Türkiye İSO 500’de İlk 10’da
- Şehrin Yeni Elektriklisi Hyundai INSTER Şimdi Türkiye’de
- Her Günün Macerasına Hazır Yeni Opel Frontera Türkiye’de
- JAECOO 7 Kullanıcılarına Sıra Dışı Lüks SUV Deneyimi Yaşatıyor
- BYD’nin Elektrikli Sportif Sedanı SEAL,Türkiye’ye Özel Üretilen 160 kW’lık Versiyonuyla Yollara Çıkıyor
- Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili Seçilen Hyundai INSTER, Mayıs Ayında Türkiye’de Satışa Sunuluyor
Borusan Oto’dan 25 Milyon TL’lik Dev Yatırım Atağı

Jaguar ve Land Rover markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini sürdüren Borusan Otomotiv Yetkili Satıcısı ve Yetkili Servisi Borusan Oto, ARCH Concept olarak adlandırılan Jaguar Land Rover showroom ve servis konseptinin üçüncüsünü Ankara Esenboğa’da hizmete açtı.
7 Jaguar, 7 Land Rover sergileme alanı ile Türkiye’nin en büyük Jaguar Land Rover ARCH Concept showroom ve servisi, 25 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirildi. 11.000 metrekarelik arazide 4.100 metrekarelik kapalı alana sahip olan tesiste, mekanik ve hasar onarım servis hizmeti ile birlikte Jaguar ve Land Rover Approved onaylı kullanılmış otomobil satışı da gerçekleştirilecek.
Jaguar Land Rover ARCH Concept showroom ve servis açılış töreninde konuşan Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik, “Açılışını yaptığımız yeni tesis, İstanbul, Bursa, Adana ve Antalya’dan sonra Türkiye’de yeni kurumsal kimliğe sahip 5’inci Jaguar Land Rover showroomu olacak. Bunu önümüzdeki günlerde yeni yatırımlarımız da izleyecek” ifadelerini kullandı. Dünyanın önde gelen üreticilerinin, en çok tercih edilen, prestijli ve güvenilir markalarını temsil ettiklerini belirten Tiftik “Markalarımıza yakışan, müşterilerimize çok daha iyi deneyimler yaşatacak yatırımlarımız ile büyüyoruz” dedi. Borusan Oto Genel Müdürü Uğur Sakarya ise, “Borusan Oto olarak bu yılın üçüncü tesis yatırımını tamamlamış bulunuyoruz. Geçtiğimiz aylarda açtığımız Borusan Oto Kıbrıs ve Bodrum tesislerinden sonra bugün de Ankara Esenboğa Jaguar Land Rover ARCH Concept showroom ve servis açılışını yapıyoruz. 25 milyon TL yatırım ile hayata geçen bu tesis ile Esenboğa’yı premium segmentte bir otomotiv merkezi haline getirerek bölgeye de değer kattık” dedi.
0 comments