- Castrol, TransAnatolia’da Bir Kez Daha Performans ve Dayanıklılığın Peşinde
- TURKA 81 İlde Uygulanacak Sistemin İlk Örneğini İstanbul’da Tanıttı
- Şehrin Yeni Cep Herkülü: Hyundai Inster Dynamic Test Sürüşü
- Toyota’nın İki İkonu Yenilendi:Yeni Hilux Satışa Sunuldu, Yeni RAV4 Hybrid Tanıtıldı
- Hyundai Motor Türkiye, İlk Elektrikli Aracı IONIQ 3’ün Üretimine Başladı
- Kia’nın Kompakt Elektrikli SUV Modeli EV2 Türkiye’de
- İtalyan Tutkusunun Hibrit Reformu: Alfa Romeo Junior Ibrida Speciale+
- Şehirde Elektrikli, Uzun Yolda Benzinli:Sadece Bir İllüzyon mu, Yoksa Gerçek Bir Mühendislik Harikası mı?
- Alınır mı? Uzak mı Durulmalı? Tüm Yönleriyle MG HS Plug-in Hybrid (EHS) İncelemesi‼️⚡
- Alpine A290 GTS: Dijital Çağın Cep Roketi
Hyundai Ailesine Çukurova’da Yepyeni Dev Plaza…
Yeni modelleriyle, tüm dünyada olduğu kadar Türkiye’de de önemli bir gelişim gösteren Hyundai’nin yurt çapındaki plazalarının en son ve en gelişmiş temsilcisi Noyaner Plaza, Adana’da açıldı. Çukurova Bölgesi’nin en büyük plazası olarak adlandırılan Hyundai Noyaner Plaza, modern yapısıyla faaliyetlerine başlarken sadece Adana değil aynı zamanda bölge halkına hizmet edecek.
Türkiye’nin tüm illerinde, satış ve satış sonrasında en iyi hizmeti vermeyi kendisine öncelikli ilke edinen Hyundai, bu yeni plazası ile satış ve servis ağını daha da güçlendirmiş oluyor. Hyundai’nin “Satış ve Satış Sonrası Müşteri Memnuniyetinde Birincilik” hedefi doğrultusunda açılan bu yeni dev nokta, marka için önemli birer kilometre taşı olacak.
Hyundai, aynı zamanda yeni tesisleriyle Türkiye genelindeki plaza sayısını 71’e çıkarmış oldu. Bu sayede Noyaner Plaza, Hyundai markasının Çukurova’da daha güçlü bir şekilde temsil edilmesini sağlayacak. 1055 metrekare showroom, 3145 metrekare de servis alanı olmak üzere toplam 4200 metrekarelik alanda hizmet veren Noyaner, tüketicilere Hyundai’nin gelişmiş ve kaliteli hizmetini deneyimli personeliyle sunmuş olacak.
Üst düzey yetkililerin katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde, Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker; “ Markanın son dönemlerdeki yükselen çizgisinde, Hyundai çalışanlarıyla birlikte tüm Türkiye çapına yayılmış olan bayi ağımız büyük bir rol oynuyor. Hyundai ailesi olarak kalite ve hizmet anlayışımızı günden güne artıracak ve aynı zamanda “Müşteri Memnuniyetinde 1 Numara” olma hedefimizi de güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi. Hyundai Assan İzmit Fabrikası’nda Türk işçisinin gücü ve emeğiyle üretilen yeni i10 ve i20 modellerinin tüm Avrupa’ya sadece Türkiye’den ihraç edildiğini belirten Hyundai Assan üst düzey yetkilileri, diğer yeni modelleriyle de önümüzdeki dönemlerde Hyundai’nin adını sıkça duyuracaklarını dile getirdiler.











0 comments