- ALMAN MÜHENDİSLİĞİ DÖRT ÇEKER ÇAĞINA ADIM ATTI: 2026 OPEL GRANDLAND 4WD TEST VE İNCELENMESİ
- Hyundai’nin İzmit’te Ürettiği İlk Elektriklisi IONIQ 3 Satışa Sunuldu
- Şehrin Yeni Elektrikli Sürüş Dinamiti: Ford Puma Gen-E
- Kia’nın Çok Beklenen Modeli Seltos Türkiye’de
- C-SUV SEGMENTİNİN DENGELERİNİ DEĞİŞTİREN DİJİTAL OYUNCU: 2026 CHERY OMODA 5 DETAYLI İNCELEMESİ
- İŞİN TİCARİSİ BİTTİ, AİLE HÜKÜMDARLIĞI BAŞLADI: OPEL COMBO 1.5 DİZEL DETAYLI TEST VE İNCELEME
- İşin ve Ailenin Efsanevi Joker Kartı: Renault Kangoo 1.5 BluedCi
- VERİMLİLİK KRALI DONANIM ZİRVESİNDE: TOYOTA COROLLA 1.8 HYBRID PASSION X-PACK
- Castrol, TransAnatolia’da Bir Kez Daha Performans ve Dayanıklılığın Peşinde
- TURKA 81 İlde Uygulanacak Sistemin İlk Örneğini İstanbul’da Tanıttı
Koruncuklar İçin Rüzgar Opel’le Esecek
Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk) yararına bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Koruncak Sörf Festivali Opel Türkiye’nin desteği ile gerçekleştirilecek. 25-26 Ağustos tarihlerinde Çağla Kubat Windsorf Akademi Alaçatı’da katılımcılar kıyasıya mücadele edecekler.
13 yaş altı, 17 yaş altı ve 21 yaş altı olmak üzere farklı kategorilerde yarışacak 200’e yakın katılımcının ilgili kategorilerdeki kupalar için yarışacağı etkinlik süresinde katılımcılar ve seyirciler konserler, dj performansları parti ve çeşitli aktiviteler ile keyifli zaman geçirecekler.
Opel test araçlarının da hazır bulunacağı etkinlikte meraklılar gün boyunca test sürüşleri de yapabilecekler.
Etkinlik hakkında açıklama yapan Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik: “Her çocuğun şevkat, sevgi ve anlayış görme, yeterli beslenme, sağlıklı ortamda yaşama, oyun ve eğlence olanaklarından yararlanma, çağdaş eğitim alma ve yeteneklerini geliştirmesi için önemli çalışmalar yapan Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımız yararına hayata geçirilecek bu etkinliğe herkesi davet ediyor ve bu heyecana ortak olmaya çağırıyorum” dedi.











0 comments