Hyundai’nin Pickup Modeli Kamuflajlı Yakalandı

By on 12 Temmuz 2018

Önümüzdeki iki yıllık süre içerisinde oyuna dahil olması adına hazırlanan Hyundai pickup modeli kamuflajlı olarak asfalta indi.

Herhangi bir tasarım detayını ifşa etmeyecek şekilde ağır bir kamuflaja sarılan modelin prototip versiyon üzerinden ilk şemasını değerlendirebiliyoruz. Ford Ranger başta olmak üzere sınıfta yer alan diğer modellerle baş edebilmesi adına geliştirilen aracın henüz isminin de netlik kazanmadığını belirtmek gerekiyor.

hyundaipickup2

Konsept versiyonda kullanılan Santa Cruz şimdilik kulağa hoş gelse de, resmi kararı duyana kadar temkinli davranmakta fayda var. Modelle ilgili dış basında dile getirilen bir diğer önemli detaysa yanına bir kardeşin de geleceği yönünde.

hyundaipickup3

Eğer iddialar doğruysa Santa Cruz olarak bildiğimiz bu model sadece Amerika pazarına sunulacak. Hemen ardından benzer altyapı detaylar üzerinden Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu Avrupa pazarına ikinci oyuncu sürülecek. Bu yılın sonuna doğru sır perdesinin biraz daha aralanması muhtemel olan Hyundai pickup projesinde beklentilerin yüksek olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

hyundaipickup1

 

About Hakan Alkan

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir