- BYD Türkiye, Yüzen, Kendi Etrafında Dönen ve Zıplayabilen Araçlarıyla Türkiye’de Teknoloji Şovu Yaptı
- Togg’un İkinci Modeli T10F Satışa Sunuldu
- Yeniden Yola Çıkmaya Hazır: Hyundai i30
- Opel Grandland Kullanıcı Dostu Aksesuarları ile Çok Daha Dikkat Çekici
- Toyota, Yeni Corolla Cross Hybrid’i Türkiye’de Satışa Sundu
- Türkiye’de Yılın Otomobili “BYD SEAL U” Seçildi
- Citroën C3 Aircross Türkiye’de
- Türkiye’nin En Erişilebilir Elektrikli Otomobili Citroën Ë-C3 Yollara Çıktı
- Türkiye’de Yılın Otomobili Yarışması’nda Test Sürüşleri Tamamlandı
- Hyundai Motor Türkiye İSO 500’de İlk 10’da
650 Beygirlik Lamborghini Urus Çöle Meydan Okudu [İzle]

Beş yıllık meraklı bir sürecin ardından sınıfında dünyanın ilk modeli olarak karşımıza çıkacak olan Lamborghini Urus, bu zamana kadar pek çok kez basın tarafından görüntülendi. Gerek sokakta gerekse son olarak Nürburgring‘deki testinde kameralara yakalanan model nihayet artık resmi kaynaklardan da kendisini göstermeye başlıyor.
Pekin’de gösterimi yapılan konsept versiyonla büyük oranda benzerlik gösterecek bir karakterle karşımıza çıkacak olan Urus’un şüphesiz en çok merak edilen noktası yetenekleri olacak. Bunun fazlasıyla farkında olan Lambo, araca eklediği özel sürüş modlarını ilk kez nefes kesen bir kısa video eşliğinde karşımıza çıkarttı.
VİDEO
Aventador ve Huracan‘ın ardından ürün gamına eklenecek üçüncü model olacak olan Urus’ta standart modlara ek olarak üç sürüş modu kendisini gösteriyor. Strada, Sport ve Corsa olan standart modların üzerine gelenlerin isimleriyse Terra, Neve ve Sabbia. Sırasıyla Yol, Kar ve Kum olarak çevirisini yapabileceğimiz bu modlar üzerine paylaşılan videonun odağında çöllerin tek hakimi olan kumlar var. Özellikle Orta Doğu’lu alıcıları fazlasıyla etkileyecek olan bu modla birlikte Urus’un başarılı bir performasına şahit oluyoruz. Kaputunun altında 650 beygir güç üreten turbo motorla gelmesi beklenen aracın Bentley Bentayga’dan daha hızlı olabileceği söyleniyor.
0 comments